Σάββατο, 26 Σεπτέμβριος 2015 13:41

Νίκες για Αμπερντίν και Σαουθάμπτον

Γράφτηκε από τον

Πλήρης δράση για ένα ακόμη Σάββατο σε όλα τα πρωταθλήματα και προκύπτουν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες στοιχηματικές επιλογές. Έξι αγώνες έχει ξεχωρίσει το Betarades.gr, από Αγγλία, Σκωτία, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία και Ελλάδα! Πάμε να δούμε αναλυτικά τις σημερινές προτάσεις.

 

Κερδίζει η Σαουθάμπτον

Ξεκινάμε με προγνωστικά Αγγλίας και τον «Άσσο» σε απόδοση 2.20 στην αναμέτρηση Σαουθάμπτον – Σουόνσι. Η γηπεδούχος Σαουθάμπτον ψάχνει απεγνωσμένα μία νίκη ψυχολογίας επί ενός αξιόμαχου αντιπάλου, προκειμένου να αποδείξει ότι η εξαιρετική περσινή πορεία δεν αποτελεί μία... απλή έκλαμψη. Οι «άγιοι» βρίσκονται στη 16η θέση του πίνακα μετά το πέρας των πέντε πρώτων αγωνιστικών, με τη συγκομιδή των πέντε βαθμών (1-2-2) να κρίνεται φτωχή. Το περασμένο σαββατοκύριακο υποχρεώθηκαν στη δίκαιη εντός έδρας ήττα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2-3), ενώ είχε προηγηθεί μία τριάδα αγώνων με ανέπαφη εστία (εκτός έδρας ισόπαλα 0-0 με Γουότφορντ και Γουέστ Μπρομ, εντός έδρας νίκη επί Νόριτς με 3-0).

Με εντελώς «λευκό» απουσιολόγιο θα παρατάξει ο Γκάρι Μονκ τη Σουόνσι στο σημερινό ματς, επιχειρώντας να βρει την κατάλληλη συνταγή για την επίλυση του επιθετικού προβλήματος των τελευταίων τριών αγώνων. Σε επίπεδο πρωταθλήματος, οι «κύκνοι» προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα από τη Γουότφορντ με 1-0 και την εντός έδρας «λευκή» ισοπαλία με την Έβερτον, ενώ μεσοβδόμαδα αποτέλεσαν τη μοναδική ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ-μαζί με τη Νιούκαστλ- που αποκλείστηκε από αντίπαλο μικρότερης κατηγορίας στο Λιγκ Καπ (ασχέτως αν η Χαλ αγωνιζόταν μέχρι πέρσι στην Πρέμιερσιπ).

«Τρίποντο» η Αμπερντίν

Συνεχίζουμε με Σκωτία και την αναμέτρηση Ινβρενές – Αμπερντίν, στην οποία θα πάμε με το «Διπλό» σε απόδοση 1.92. Βελτιωμένη παρουσιάζεται το τελευταίο χρονικό διάστημα η Ινβερνές, ειδικά στο αμυντικό σκέλος. Πορεύεται αήττητη στα τελευταία τέσσερα ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης, στα δύο εκ των οποίων κράτησε ανέπαφη την εστία της, ενώ σκόραρε σε όλα. Τελευταίο δείγμα για τους γηπεδούχους το εύκολο πέρασμα με 0-2 απ’ την έδρα της Λίβινγκστον στο πλαίσιο του Λιγκ Καπ, είχε προηγηθεί το Σάββατο το εκτός έδρας 1-1 με την Νταντί Γιουνάιτεντ. Απόλυτα ικανοποιητική η ισοπαλία για την Ινβερνές, που δεν έκανε κάποια φοβερή εμφάνιση, συνεπώς δε θα μπορούσε να ζητήσει κάτι περισσότερο. Εντός έδρας είναι αδύναμη φέτος (1-1-2).

Παρέμεινε στο +5 απ’ τη μόνιμη πρωταθλήτρια Σέλτικ η Αμπερντίν. Αυτό διότι έκανε μια ακόμη ολοκληρωμένη εμφάνιση την περασμένη Κυριακή στο εκτός έδρας ντέρμπι με τη Χαρτς, το οποίο «καθάρισε» με συνοπτικές διαδικασίες. Προηγήθηκε 0-2 στο 23’, το 0-3 έγινε στο 45’, μετατρέποντας το δεύτερο μέρος σε τυπική διαδικασία. Μείωσε στο 52’ η Χαρτς, αλλά δεν είχε το κουράγιο για κάτι περισσότερο. Έκανε το «8Χ8» η Αμπερντίν που πηγαίνει «τρένο» μέχρι στιγμής στο νέο πρωτάθλημα.

Προβάδισμα η Μπαστιά

Συνεχίζουμε με Γαλλία και το «1 DNB» σε απόδοση 2.05 στο παιχνίδι Μπαστιά – Τουλούζ (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Επιτακτική ανάγκη η επιστροφή στις επιτυχίες σήμερα για την Μπαστιά. Οι Κορσικανοί προέρχονται από τέσσερις σερί ήττες, η τελευταία εκ των οποίων εκτός έδρας με 2-0 απ’ τη Λυών την Τετάρτη. Μετά το ματς η Μπαστιά εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διαμαρτύρεται εντονότατα για τις φετινές διαιτησίες, τις οποίες οι άνθρωποι της θεωρούν εχθρικές. Ούτε κόντρα στη Μαρσέιγ τα κατάφερε η Τουλούζ. Δέχτηκε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις και υποχρεώθηκε στην τρίτη διαδοχική ισοπαλία, τέταρτη στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, όπου αγνοεί τη νίκη. Κέρδισε μόνο στην πρεμιέρα με 2-1 εντός έδρας τη Σεντ Ετιέν, έκτοτε μετράει ρεκόρ 0-4-2. Όπως είναι λογικό, παραμένει καθηλωμένη στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, σήμερα πηγαίνει με πάρα πολλές απουσίες στην Κορσική.

Δε χάνει η Βέρντερ

Επόμενη επιλογή το «1Χ» σε απόδοση 2.00 στον αγώνα Βέρντερ Βρέμης – Λεβερκούζεν. Δύο ήττες υπέστη η Βέρντερ Βρέμης μέσα σε τρεις μέρες. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Σκρίπνικ δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των νεοφώτιστων Ίνγκολσταντ (1-0 εντός έδρας) και Ντάρμσταντ (2-1 εκτός έδρας). Πριν από αυτές τις δύο αναμετρήσεις η Βέρντερ Βρέμης είχε σημειώσει ισάριθμες σερί νίκες με αντιπάλους τις Γκλάντμπαχ (2-1 εντός έδρας) και Χόφενχαϊμ (3-1 εκτός έδρας). Μετά από τρεις σερί νίκες που υπέστη από τις Μπάγερν Μονάχου (3-0 εκτός έδρας), Ντάρμσταντ (1-0 εντός έδρας) και Ντόρτμουντ (3-0 εκτός έδρας) η Λεβερκούζεν επέστρεψε μεσοβδόμαδα στα νικηφόρα αποτελέσματα και πάλι στο πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκα. Το συγκρότημα του Σμιντ κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Μάιντς (1-0 εντός έδρας).

Μπορεί η «Γιούβε»

Περνάμε στην Ιταλία και το ντέρμπι Νάπολι – Γιουβέντους, στο οποίο θα πάμε με το «2 DNB» σε απόδοση 2.45. Αήττητη παραμένει η Νάπολι στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, στις οποίες κατάφερε να αποσπάσει έξι βαθμούς. Το συγκρότημα του Σάρι επικράτησε κόντρα στη Λάτσιο (5-0 εντός έδρας), ενώ παράλληλα μοιράστηκε από ένα βαθμό με αντιπάλους τις Σαμπντόρια (2-2 εντός έδρας), Έμπολι (2-2 εκτός έδρας) και Κάρπι (0-0 εκτός έδρας). Από την άλλη, η πρωταθλήτρια και κυπελλούχος Ιταλίας Γιουβέντους μετράει μόλις μία νίκη μετά το πέρας πέντε αγωνιστικών στο πρωτάθλημα της Σέριε Α, αυτή που σημείωσε την προηγούμενη βδομάδα στη Γένοβα κόντρα στην τοπική Τζένοα (2-0). Στις υπόλοιπες το συγκρότημα του Αλέγκρι μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Κιέβο (1-1 εντός έδρας) και Φροζινόνε (1-1 εντός έδρας), ενώ παράλληλα γνώρισε την ήττα από τις Ουντινέζε (1-0 εντός έδρας) και Ρόμα (2-1 εκτός έδρας) και στη μεσοβδόμαδη εμβόλιμη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Φροζινόνε.

Σκοράρουν στο Φάληρο

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας προτάσεις με το Goal / Goal σε απόδοση 2.63 στην αναμέτρηση Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα. Στο πιο δύσκολο μέχρι στιγμής παιχνίδι της Σούπερλιγκ, ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα. Κόντρα στην Ξάνθη οι ερυθρόλευκοι είχαν πολλές επιθετικές εμπνεύσεις χάρη στους φορμαρισμένους Ντουρμάζ και Φορτούνη, τελείωσαν το ματς με 13 τελικές προσπάθειες (μόλις 4 ο αντίπαλος), δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα αμυντικά προβλήματα. Απόλυτα δίκαιο το 1-3, το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο, ωστόσο απ’ το 70’ και έπειτα οι Πειραιώτες άρχισαν σταδιακά να κατεβάζουν ρυθμό. «Κάστρο» στους «Ζωσιμάδες» χτίζει και φέτος ο ΠΑΣ Γιάννινα, που μετά τον ΠΑΟΚ (3-1), κέρδισε και τον Ατρόμητο! Πιστός στις συνήθειες του κόντρα στους πιο «μεγάλους» του ελληνικού ποδοσφαίρου ο «Άγιαξ», πήρε τη δεύτερη νίκη της σεζόν με 1-0, αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε χάρη στο πολύ όμορφο γκολ του Τσουκαλά στο πρώτο μέρος. Σε τρελά κέφια ο ηγετικός μέσος Τσάβες, έκανε… παπάδες για τους Ηπειρώτες, οι οποίοι πάντως κινδύνευσαν αρκετά στο πρώτο μέρος (δύο δοκάρια ο Ατρόμητος). Είχαν ευκαιρίες για το 2-0 στο δεύτερο 45λεπτο, κράτησαν όμως το 1-0 μέχρι το φινάλε. Εξάλλου, στα 3/4 φετινά μας του ΠΑΣ στη Σούπερλιγκ επιβεβαιώθηκε το Goal / Goal!

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.