Τρίτη, 13 Οκτώβριος 2015 12:49

ΣΔΥΜ: Διοργανώνει εκδρομή για τον 33° Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Γράφτηκε από τον

Για τον 33° Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και τους παράλληλους αγώνες 10 και 5 χιλιομέτρων ετοιμάζεται ο Σ.Δ.Υ. Μεσσηνίας.

Ο σύλλογος της Μεσσηνίας διοργανώνει 2ήμερη εκδρομή στις 7 και 8 Νοεμβρίου 2015. Για το λόγο αυτό, ο σύλλογος θα διαθέσει πούλμαν για τη μεταφορά των αθλητών και μελών από Καλαμάτα το Σάββατο 7/11 στις 8 π.μ. από τα γραφεία του Συλλόγου Ανατολικό Κέντρο κτίριο 30 (γήπεδο Μεσσηνιακού - Παλαιό στρατόπεδο) και επιστροφή από Αθήνα Κυριακή 8/11ώρα 5.30 μ.μ. από την πλατεία Καραϊσκάκη, μπροστά από το ξενοδοχείο STANLEY.
Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εκδρομή αυτή καλούνται από τον ΣΔΥΜ να ενημερώσουν εγκαίρως το μέλος του συλλόγου Παναγιώτη Καμπά στο τηλ.:6983511797, για το κλείσιμο της θέσης στο πούλμαν.
Λόγω της μεγάλης συμμετοχής του συλλόγου στους αγώνες του Νοεμβρίου στην Αθήνα (231 αθλητές), αναμένεται αυξημένη ζήτηση, για αυτό θα τηρηθεί αυστηρά λίστα προτεραιότητας και φυσικά η κατοχύρωση της θέσης επιβίβασης θα γίνεται μόνο με τη καταβολή του αντιτίμου συμμετοχής που είναι 25 ευρώ.
Το πούλμαν με το που θα φθάσει στην Αθήνα θα μεταβεί στο Κλειστό γήπεδο Τάε κβον ντο που βρίσκεται στο Ολυμπιακό Συγκρότημα του Φαλήρου, όπου θα γίνει η διανομή και παραλαβή των αριθμών συμμετοχής, των chips χρονομέτρησης και των πακέτων συμμετοχής για όλους τους συμμετέχοντες. Ο κάθε αθλητής θα παραλαμβάνει μόνο το δικό του πακέτο συμμετοχής, επιδεικνύοντας την αστυνομική του ταυτότητα. Μετά την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής το πούλμαν για όσους επιθυμούν να μετακινηθούν μέχρι το κέντρο τις Αθήνας, θα μεταβεί στη πλατεία Συντάγματος.