Παρασκευή, 23 Οκτώβριος 2015 16:05

Μαθήματα μπριτζ για αρχάριους

Γράφτηκε από τον

Ο Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Καλαμάτας (ΟΑΜΚ) στο πλαίσιο διάδοσης του πνευματικού αθλήματος του μπριτζ, θα πραγματοποιήσει και φέτος μαθήματα αρχαρίων παικτών.

Ο νέος κύκλος μαθημάτων θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη χρονιά με τη νέα εκπαιδευτική μέθοδο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ,  βασισμένη στο Bridge Basic  της Audrey Grant. Η έναρξη του νέο κύκλου μαθημάτων θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 24  Οκτωβρίου, στις 6 το απόγευμα  στο εντευκτήριο του ομίλου, το οποίο βρίσκεται στον  ημιώροφο του ξενοδοχείου Pharae Palace.  Να σημειωθεί ότι  δεν χρειάζεται να  ξέρει ο ενδιαφερόμενος κανένα παιχνίδι με τράπουλα για να μάθει μπριτζ. Το μπριτζ και το σκάκι είναι τα δύο παγκοσμίως αναγνωρισμένα ως πνευματικά  αθλήματα. Επίσης το μπριτζ προσφέρει διασκέδαση, συναναστροφή, συναγωνισμό, κοινωνικότητα μιας και απευθύνεται σε όλους, αλλά και άσκηση του μυαλού.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται τηλεφωνικά στον κ. Κατσίποδα Δημήτριο ( 6974-898944), μέσω της σελίδας του ομίλου: www.oamk.gr αλλά και από το facebook του  ομίλου, ή με mail στα oamkbridge@gmail.com και τέλος στον ημιώροφο του ξενοδοχείου Pharae Palace κάθε Δευτέρα  και Τετάρτη μετά τις 20:30.