Τρίτη, 24 Νοέμβριος 2015 14:44

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Ικανοποίηση για την ημερίδα στίβου

Γράφτηκε από τον

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το πρωί στο Δημοτικό Στάδιο η πρώτη ημερίδα στίβου του Ακρίτα για παιδιά 4-15 ετών, γεγονός που σκόρπισε ικανοποίηση στις τάξεις του συλλόγου.


Την έναρξη των αγώνων κήρυξε η Ολυμπιονίκης Νίκη Μπακογιάννη και ο πρόεδρος του Συλλόγου Χαράλαμπος Καρακύκλας. Τους αγώνες παρακολούθησε και ο γενικός γραμματέας  Θεόδωρος Πανταζόπουλος.
Στην «Ημερίδα Ταλέντων» συμμετείχαν μαθητές των σχολείων της Καλαμάτας (Δημοτικά Σχολειά 12ο ,5ο,13ο ,10ο,1ο ,24ο, Νηπιαγωγεία 17ο ,23ο,) καθώς και αθλητές των αθλητικών σωματείων Ποσειδώνας Λουτρακίου, ΓΑΣ Σκάλας και Πανγυθεατικός.
Τα παιδιά γνώρισαν τα αγωνίσματα του κλασικού αθλητισμού
και αγωνίστηκαν με την επίβλεψη  και τις οδηγίες της Ολυμπιονίκης Νίκης Μπακογιάννη και της προπονήτριας Ολυμπιονικών Σοφίας Μπακατσάκη και το ενδιαφέρον που έδειξαν τα παιδιά ήταν πραγματικά απερίγραπτο. Σε όλους τους συμμετέχοντες απονεμήθηκαν μετάλλια.
Οι φιλοξενούμενες αποστολές ξεναγήθηκαν στο κλειστό προπονητήριο του Ακρίτα, που βρίσκεται στο χώρο του "ELITE CITY RESORT", γευμάτισαν και κατόπιν ξεναγήθηκαν στην Έκθεση Ολυμπιακών Κειμηλίων από τον κ. Τάσο Παπαδόπουλο.
Ο Ακρίτας ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Αθλητικού Φορέα του Δήμου Ν. Μπασακίδη για την άδεια χρήσης του αγωνιστικού χώρου, τα ΜΜΕ, τους χορηγούς, το κατάστημα "Cosmos", το ξενοδοχείο Elite City Resort και τα "SURER MARKETS Αφοι Π. Μoυργή" καθώς και τους εθελοντές Παναγιωτόπουλο Νικήτα, Καπλάνη Γεώργιο, Μπάκα Βασιλική, Θεοδωροπούλου Χριστίνα, Βουδούρη Έφη, Κουκούτση Κατερίνα, Κονταξάκη, Φωτόπουλο Βασίλη, Κικεντζή Νάντια, Λαντζούνη Μαρίνα, Μακλέοντ Δήμητρα, Μυρτώ Πλατανίτη για την πολύτιμη βοήθεια τους.
Τέλος, ο Ακρίτας συνεχάρη όλα τα παιδιά για την όλη προσπάθεια που κατέβαλλαν, αλλά και στους γονείς τους τους οποίους ευχαριστούν για την εμπιστοσύνη.