Παρασκευή, 27 Νοέμβριος 2015 13:52

ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Στο Παγκόσμιο Συνέδριο Cardio Tennis ο Χριστόπουλος

Γράφτηκε από τον

Στο Παγκόσμιο Συνέδριο Cardio Tennis που θα γίνει από σήμερα Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή στο Λονδίνο θα παρευρεθεί ο τεχνικός διευθυντής του Ομίλου Αντισφαίρισης Καλαμάτας Χρήστος Χριστόπουλος.


Το συνέδριο διοργανώνεται κάθε διετία από την Tennis Industry Association, τον παγκόσμιο φορέα εταιριών και οργανισμών αντισφαίρισης και απευθύνεται σε μία επίλεκτη ομάδα προπονητών. Στο Λονδίνο, το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα της Αγγλικής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης και διεξάγεται στο φουτουριστικό κέντρο της ομοσπονδίας. Θα παραβρεθούν ειδικά πιστοποιημένοι προπονητές από 20 χώρες καθώς και 20 επίλεκτοι προπονητές από την Αγγλία. Ο Χρήστος Χριστόπουλος τελεί από το 2010 μέλος αυτής της επίλεκτης ομάδας προπονητών, έχοντας αναλάβει την εκπαίδευση και πιστοποίηση προπονητών στην Ελλάδα και Κύπρο.
Το Cardio Tennis είναι ένα νέο, ομαδικό, διασκεδαστικό πρόγραμμα fitness, το οποίο προσφέρεται από ειδικά πιστοποιημένους προπονητές μέσα στο γήπεδο τένις, συνδυάζοντας τα οφέλη του αθλήματος με μία απόλυτη αεροβική εξάσκηση!