Παρασκευή, 08 Απρίλιος 2016 13:46

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΑTE LING SUNG ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Πήρε την πρώτη θέση στο Κύπελλο Νοτίου Ελλάδας

Γράφτηκε από τον

 

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία των αθλητών του Συλλόγου Καράτε Ling Sung Καλαμάτας στο Κύπελλο Νοτίου Ελλάδας που έγινε την Κυριακή στο Βέλο Κορινθίας.

Ο σύλλογος της Καλαμάτας κατέκτησε 53 μετάλλια (25 χρυσά, 11 αργυρά και 17 χάλκινα) και κατέκτησε την πρώτη θέση, μεταξύ των 19 συλλόγων που συμμετείχαν στην διοργάνωση.

Ο προπονητής του Καλαματιανού συλλόγου και αντιπρόεδρος της τοπικής επιτροπής Νοτίου Ελλάδας Βασίλης Μπεσσής τόνισε ότι τα αποτελέσματα δικαίωσαν την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν οι αθλητές του σε όλη την διάρκεια της προετοιμασίας τους. 

Επισήμανε επίσης ότι το επίπεδο των αθλητών της διοργάνωση ήταν για μια ακόμη φορά πολύ υψηλό και φάνηκε η καλή δουλειά που γίνεται από τους προπονητές όλων των συλλόγων. 

 

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Καράτε Ling Sung Καλαμάτας Χρήστος Παναγιώταρος από την πλευρά του ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους γονείς των αθλητών για την στήριξη που παρέχουν στο σύλλογο και ευχήθηκε ανάλογη συνέχεια στους αθλητές, τους οποίους συνόδευσαν στην Κορινθία οι προπονητές Βασίλης Μπεσσής, Δημήτρης Σκριβάνος και Σωτήρης Γεωργουλέας.