Παρασκευή, 08 Ιουλίου 2016 12:50

Ελαμψαν ξανά οι αθλητές της "Golden Phoenix"

Γράφτηκε από τον
Ελαμψαν ξανά οι αθλητές της "Golden Phoenix"

Νέες επιτυχίες σημείωσαν οι αθλητές της "Golden Phoenix" Καλαμάτας στους αγώνες που έγιναν   στην Αρχαία Ολυμπία στις 26 Ιουνίου.


Ο Παναγιώτης Γεωργανάς στο "Open championship summer edition II", σε επαγγελματικό αγώνα Κ-1 κατέκτησε την ζώνη της διοργάνωσης στα - 63.5 κιλά! Αντίπαλος του ήταν ο Χρήστος Μαργαρώνης, γνωστός και έμπειρος μαχητής. Οι θεατές αποθέωσαν και τους δύο μαχητές αφού τους χάρισαν έναν από τους ποιο θεαματικός αγώνες της βραδιάς. Ο Γεωργανάς επικράτησε χάρης στην δύναμή του και την υψηλή τεχνική του κατάρτιση και στους 3 γύρους κερδίζοντας με ομόφωνη απόφαση.
Ο Αλέξανδρος Καλάσης κατέκτησε την δεύτερη θέση στο τουρνουά. Κέρδισε στον ημιτελικό τον γνωστό δάσκαλο Χρήστο Σαλατα, ο οποίος έχει πολλά επαγγελματικά παιχνίδια στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. Ο αθλητής της "Golden Phoenix" επικράτησε και στους τρεις γύρους και γνώρισε την αποθέωση.
Στον τελικό έμεινε από δυνάμεις κόντρα στον γνωστό μαχητή Δήμο Ασημακόπουλο και έτσι κατέκτησε την δεύτερη θέση.
Ο δάσκαλος της "Golden Phoenix"  Σταύρος Καπώνης δήλωσε ικανοποιημένος καθώς τόνισε πως η Golden Phoenix είναι η μοναδική σχολή Muay thai στην Μεσσηνία που λαμβάνει μέρος στις μεγαλύτερες διοργανώσεις στην Ελλάδα, έχοντας μάλιστα τόσες επιτυχίες.