Παρασκευή, 08 Ιούλιος 2016 12:50

Ελαμψαν ξανά οι αθλητές της "Golden Phoenix"

Γράφτηκε από τον

Νέες επιτυχίες σημείωσαν οι αθλητές της "Golden Phoenix" Καλαμάτας στους αγώνες που έγιναν   στην Αρχαία Ολυμπία στις 26 Ιουνίου.


Ο Παναγιώτης Γεωργανάς στο "Open championship summer edition II", σε επαγγελματικό αγώνα Κ-1 κατέκτησε την ζώνη της διοργάνωσης στα - 63.5 κιλά! Αντίπαλος του ήταν ο Χρήστος Μαργαρώνης, γνωστός και έμπειρος μαχητής. Οι θεατές αποθέωσαν και τους δύο μαχητές αφού τους χάρισαν έναν από τους ποιο θεαματικός αγώνες της βραδιάς. Ο Γεωργανάς επικράτησε χάρης στην δύναμή του και την υψηλή τεχνική του κατάρτιση και στους 3 γύρους κερδίζοντας με ομόφωνη απόφαση.
Ο Αλέξανδρος Καλάσης κατέκτησε την δεύτερη θέση στο τουρνουά. Κέρδισε στον ημιτελικό τον γνωστό δάσκαλο Χρήστο Σαλατα, ο οποίος έχει πολλά επαγγελματικά παιχνίδια στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. Ο αθλητής της "Golden Phoenix" επικράτησε και στους τρεις γύρους και γνώρισε την αποθέωση.
Στον τελικό έμεινε από δυνάμεις κόντρα στον γνωστό μαχητή Δήμο Ασημακόπουλο και έτσι κατέκτησε την δεύτερη θέση.
Ο δάσκαλος της "Golden Phoenix"  Σταύρος Καπώνης δήλωσε ικανοποιημένος καθώς τόνισε πως η Golden Phoenix είναι η μοναδική σχολή Muay thai στην Μεσσηνία που λαμβάνει μέρος στις μεγαλύτερες διοργανώσεις στην Ελλάδα, έχοντας μάλιστα τόσες επιτυχίες.