Τρίτη, 27 Σεπτέμβριος 2016 15:47

Ακρίτας Καλαμάτας: Σημαντική συνεργασία με το πρόγραμμα του Κέντρου Πολιτισμού "Σταύρος Νιάρχος"

Γράφτηκε από τον

Την συνεργασία του με το Πρόγραμμα «Αθλητικά Μονοπάτια» ανακοίνωσε το τμήμα στίβου του Ακρίτα Καλαμάτας. 

Συγκεκριμένα, ανάμεσα σε πολλές αθλητικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες  που έχουν αναπτυχθεί και εξελίσσονται από την "Αναγέννηση και Πρόοδο" και στα πλαίσια του προγράμματος " Αθλητικά Μονοπάτια στο Πάρκο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ)", το Σάββατο 1η Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί αγώνας 600μ.-2χλμ 

Ένας αγώνας χαράς για όλα τα παιδιά που προσφέρει τη δυνατότητα του "ευ αγωνίζεσθαι" μέσα από μια ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος. Ο σκοπός του αγώνα είναι η διασκέδαση και η εμψύχωση των παιδιών μέσα από το τρέξιμο, το οποίο θα εποπτεύεται από εξειδικευμένο τεχνικό και επιστημονικό προσωπικό.  Με τον τρόπο αυτό, ενισχύεται ο αθλητικός τρόπος ζωής που έρχεται σαν λύση στο διαρκώς αυξανόμενο πρόβλημα της έλλειψης κίνησης που παρατηρείται στις νεαρές ηλικίες.  

Ο αγώνας θα περιλαμβάνει την απόσταση των 600μ.-2χλμ. για ηλικίες από 6-16 ετών (6-9 ετών 600μ., 10-12 ετών 1.000μ., 13-16 ετών 2.000μ.) 

Η ομάδα του Ακρίτα που θα συμμετέχει στον εν λόγω αγώνα βρίσκεται ήδη στο στάδιο προετοιμασίας. 

 

Επιπλέον, ο Ακρίτας ανακοίνωσε ότι συνεχίζονται οι εγγραφές στο τμήμα στίβου, για παιδιά νηπίου-δημοτικού-γυμνασίου στο Δημοτικό Στάδιο καθημερινά 4-7μ.μ. και Σάββατο 10 π.μ.-12 μ.