Κυριακή, 06 Νοέμβριος 2016 10:06

ΚΑΡΑΤΕ: Με φιλοδοξίες ο Παμμεσσηνιακός στην Αμαλιάδα

Γράφτηκε από τον

Με 31 αθλητές και αθλήτριες θα συμμετάσχει ο Παμμεσσηνιακός Αθλητικός Σύλλογος Καράτε στο Κύπελλο Καράτε εγχρώμων και μαύρων ζωνών Νότιας Ελλάδος.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε σήμερα Κυριακή στο Κλειστό Γυμναστήριο Αμαλιάδας.

Προπονητές των αγώνων θα είναι οι  Ιωάννης και Ευάγγελος  Μπούρας. Την αποστολή θα συνοδεύσει  ο πρόεδρος της διαιτησίας  της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε για την Νότια Ελλάδα και μέλος της Τεχνικής Επιτροπής της Ε.Λ.Ο.Κ Ευθύμιος Μπούρας, καθώς και πλήθος κόσμου από συγγενείς και φίλους των αθλητών που θα λάβουν μέρος στους εν λόγω αγώνες.    

Ο Ε. Μπούρας  με αφορμή τη συμμετοχή του Παμμεσσηνιακού Αθλητικού Συλλόγου στο εν λόγω πρωτάθλημα, δήλωσε: «Οι αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου μας έχουν κάνει μια πολύ καλή προετοιμασία κάτω από τις οδηγίες τις δικές μου αλλά και των συνεργατών μου. Είμαι πεπεισμένος πως για μια ακόμη φορά θα τα πάμε περίφημα και οι κόποι μας θα έχουν αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι και σε αυτούς τους αγώνες θα καταφέρουμε να πετύχουμε αυτό που φέρνουμε σε πέρας εδώ και 39 χρόνια, να κρατάμε δηλαδή στο υψηλότερο επίπεδο το Καράτε και να κάνουμε υπερήφανη την πόλη και το Νομό μας».

Οι αθλητές και οι αθλήτριες που θα λάβουν μέρος είναι οι Μάγειρας Αθανάσιος στα -75 κιλά στους άνδρες, Οικονομόπουλος Παναγιώτης στα  -84 κιλά  στους άνδρες, Χρονάς Νικόλαος στους έφήβους στα -52 κιλά, Ζόμπολας Γεώργιος στην κατηγορία των -63 κιλών στους έφηβους, Χασανάκος Αναστάσιος στα -45 κιλά στους Παίδες, Λαπιώτης Δημήτρης στα -30  κιλά στους παίδες, Μπάλλας Ιωάννης στα -30  κιλά στους παίδες, Σταθόπουλος Κωνσταντίνος στα +35 κιλά  στους παίδες, Κατερινόπουλος Νικόλας στα -30 κιλά στους παίδες, Σταθόπουλος Συμεών στα -35 κιλά  στην κατηγορία των παίδων, Σγούρος Μάριος στα -35  κιλά στην κατηγορία των παίδων, Ζόμπολας Φώτης στα -35 κιλά  στην κατηγορία των παίδων, Κακούνης Περικλής, Βασιλείου Παναγιώτης, Κακριδώνης Βασίλειος, Κατερινόπουλος Κωνσταντίνος, Μπάλλας Άγγελος και  Αντωνόπουλος Φώτιος. Οι παραπάνω αθλητές θα πάρουν μέρος τόσο στο Κούμιτε, όσο και στο αγώνισμα του Κάτα.

Οι παίδες που θα πάρουν μέρος μόνο στη διαδικασία του Κάτα είναι οι Ζαχαρόγιαννης Σωκράτης, Τορνατζής Άγγελος, Δημητρόπουλος Παναγιώτης και Κλείδωνας Δημήτρης.

Ενώ στις κορασίδες θα λάβουν μέρος οι αθλήτριες Κατερινοπούλου Ηλιάνα στα +42 κιλά, Κακούνη Αικατερίνη στα +30 κιλά, Νικολοπούλου Διονυσία στα +42 κιλά, Σταυριανού Ελένη στα -30 κιλά, Κακούνη Σοφία στα -30, Καρανίκα Ηρώ στα +40 κιλά, Λεμπέση Ιωάννα στα +35 κιλά και η Κακριδώνη Δήμητρα στα +30 κιλά. Οι παραπάνω αθλήτριες θα διαγωνισθούν και στο αγώνισμα του Κάτα.

 

Μόνο στα Κάτα κορασίδων θα αγωνιστεί η Καλογεροπούλου Δέσποινα.