Τετάρτη, 02 Οκτωβρίου 2013 13:17

Θετικά μηνύματα έστειλαν οι ιστιοπλόοι του Αιόλου στο Κιάτο

Γράφτηκε από τον

Με την συμμετοχή 60 αθλητών της κατηγορίας optimist και 20 αθλητών τη κατηγορίας Laser 4,7 πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο από το Ναυτικό Όμιλο Κιάτου ο διασυλλογικός αγώνας «Γιάννης Σπανός», προς τιμή του γνωστού μουσικοσυνθέτη ο οποίος κατάγεται από το Κιάτο Κορινθίας.


Ο Αίολος Καλαμάτας συμμετείχε με 11 αθλητές, τους Γιάννη Γιαννόπουλο, Αναστάσιο Γκόνη, Αναστάσιο Μάλλιο, Χρήστο Μάλλιο, Παναγιώτη Οικονομόπουλο, Ευστάθιο Πίσπα, Βασίλη Τυπάλδο (optimist), Δημήτρη Βραχάτη, Γιώργο Κουβαρά, Μάριο Κωστάκη και Γιώργο Πίσπα (laser 4,7).
Ο Παν. Οικονομόπουλος κατέκτησε την 3η θέση στην γενική κατάταξη, την   1η θέση στην γενική της κατηγορίας αθλητών 11 χρονών και την 1η θέση στην κατηγορία 11χρονων αγοριών.
Από τους 60 αθλητές κατηγορίας optimist οι 40 έτρεχαν στην κατηγορία 11χρονων, η οποία είναι η κατηγορία ανάπτυξης καθώς πρόκειται για τους πιο μικρούς αθλητές.
Στην κατηγορία  laser 4,7 Βραχάτης Δημήτριος κατέκτησε την 2η  θέση στην γενική  κατηγορία παρόλο που μετρά λίγους μήνες προπόνησης στην κατηγορία laser 4,7.
Επίσης οι  Μάλλιος Αναστάσιος, Γκόνης Αναστάσιος και  Τυπάλδος Βασίλειος βρέθηκαν στην πρώτη 15αδα αποδεικνύοντας την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο τμήμα ιστιοπλοΐας τριγώνου υπό την επίβλεψη του προπονητή Τσακάκου Γεώργιου. Όλοι οι αθλητές ανανέωσαν το αγωνιστικό ραντεβού  τους για τον αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στο Γύθειο Λακωνίας στις 19-20 Οκτωβρίου.