Σάββατο, 14 Ιανουάριος 2017 14:50

ΟΜΙΛΟΣ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Πετυχημένο το πρώτο ομαδικό τουρνουά

Γράφτηκε από τον

 

Με μεγάλη συμμετοχή, αμφίρροπα παιχνίδια και πολύ κέφι πραγματοποιήθηκε το πρώτο ομαδικό τουρνουά πινγκ πονγκ που διοργάνωσε ο Όμιλος Πινγκ Πονγκ Καλαμάτας.

Η διοργάνωση κράτησε περίπου δύο μήνες και έγινε με την συμμετοχή 16 ομάδων

Ολοκληρώθηκε με την διεξαγωγή του τελικού την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου με τις δυο ομάδες να προσφέρουν ωραίο θέαμα στους παρευρισκόμενους. Νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η ομάδα των Ασυμβίβαστων με 4-1. Στην συνέχεια έγιναν οι απονομές των 4 πρώτων ομάδων (δεύτερη ομάδα οι Spinmasters, τρίτη ομάδα η Kopi Luwak και τέταρτη ομάδα οι Tομάτες με γεύση) και ακολούθησε μια μικρή γιορτή με διάφορα εδέσματα και ποτά. Το παρών έδωσε και ο πρόεδρος του Αθλητικού Φορέα του Δήμου Καλαμάτας Νίκος Μπασακίδης ο οποίος έκανε και την απονομή του κυπέλλου στην νικήτρια ομάδα. 

Στον διοργανωτή όμιλο δεν κρύβουν την ικανοποίηση τους για την πετυχημένη διεξαγωγή του τουρνουά ενώ ευχαρίστησαν όλους τους χορηγούς της διοργάνωσης.

Αγώνες στην Αθήνα

Μέσα στο Νοέμβριο δημιουργήθηκε ο Ομιλος Πινγκ Πονγκ Καλαμάτα πρόεδρος του οποίου είναι ο Γιώργος Καλογερόπουλος  

 

Σήμερα και αύριο, σε τουρνουά στην Αθήνα  που διοργανώνει ο Αλφα Καλλιθέας θα αγωνιστούν 4 μέλη του σύλλογου, οι Γιώργος Καλογερόπουλος, Κώστας Φιλιππαίος, Γιώργος Μαγιόγλου και Γιάννης Βλαχόγιαννης, με τις προδδοκίες για διακρίσεις και μετάλλια να είναι μεγάλες.