Δευτέρα, 23 Ιανουάριος 2017 21:35

Σειρά έργων υποσχέθηκε ο Νίκας στην πίτα του Αθλητικού Οργανισμού (βίντεο)

Γράφτηκε από τον
Σειρά έργων υποσχέθηκε ο Νίκας στην πίτα του Αθλητικού Οργανισμού (βίντεο)

Οπως πέρυσι, έτσι και φέτος ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας δεσμεύτηκε για σειρά έργων στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου.

Ο κ. Νίκας είπε σήμερα το βράδυ στο Κλειστό της Παραλίας, ότι μέσα στο 2017 θα αλλάξει το πανί στην Τέντα. μέχρι το Πάσχα θα δοθεί το γήπεδο των Σφαγείων και έως το φθινόπωρο αυτό στα Παλιάμπελα, ενώ θα ξεκινήσει και η κατασκευή του αθλητικού κέντρου στα Λέικα. Και όλα αυτά με χρήματα του καλαματιανού λαού, γιατί όπως είπε δεν έχει έρθει ούτε ένα ευρώ από την κυβέρνηση.
"Η Τέντα όπως ξέρετε έχει δημοπρατηθεί και τα χρήματα είναι διασφαλισμένα. Για πρώτη φορά λέω δημόσια ότι υπάρχουν δύο ενδιαφερόμενοι και με το που θα ανοίξει ο καιρός και μέσα στο 2017 θα έχει καινούριο κάλυμμα. Η ύπαρξη της Τέντας δεν επέτρεψε να γίνει ένα Στάδιο αντάξιο μιας πόλης 100.000 κατοίκων", είπε ο κ. Νίκας. Ακόμα επανέλαβε ότι από τα 9 εκατομμύρια ευρώ που είναι διασφαλισμένα για την παραλιακή ζώνη, ένα μέρος θα δοθεί για τη δημιουργία ναυταθλητικών εγκαταστάσεων αντάξιο των συλλόγων που έχουν βγάλει εκατοντάδες διακεκριμένους αθλητές.
Ακόμα ο κ. Νίκας δεσμεύτηκε ότι θα αγοραστούν και άλλα όργανα για το Δημοτικό Στάδιο, ώστε να γίνει ένα όμορφο αθλητικό κέντρο και όταν φτιάξει ο καιρός θα γίνει η ανακατασκευή του Στίβου ενόψει του μίτινγκ των Παπαφλεσσείων.  Τέλος προανήγγειλε την κατασκευή 10 γηπέδων μπάσκετ και βόλεϊ, αλλά και στίβου στα σχολεία των Γιαννιτσανίκων. Μετά τις δηλώσεις, οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν την πίτα και τοπικά προϊόντα. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε φυσικά το διοικητικό συμβούλιο του Αθλητικού Οργανισμού, εκπρόσωποι των υπόλοιπων δημοτικών παρατάξεων και παράγοντες από πολλά αθλήματα.