Παρασκευή, 03 Μάρτιος 2017 15:20

ΝΟΚ: "Βελτιώσεις ναι, γκρέμισμα όχι…", για τις ναυταθλητικές εγκαταστάσεις

Γράφτηκε από τον

 

Η θέση του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας όσο αφορά το τι μέλλει γενέσθαι με τις ναυταθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης, ακούστηκε με ηχηρό τρόπο και στην προχθεσινοβραδινή γενική συνέλευση του ομίλου. 

Παρουσία του προέδρου Δημήτρη Κακαλίκα, της διοίκησης και πλήθος μελών και φίλων που γέμισαν την αίθουσα του ΝΟΚ, τέθηκε για μια ακόμη φορά το θέμα των εγκαταστάσεων με τον ΝΟΚ να ξεκαθαρίζει πως είναι υπέρ των βελτιώσεων των εγκαταστάσεων που υπάρχουν και κατά του γκρεμίσματος και της προοπτικής δημιουργίας νέων εγκαταστάσεων.

Η θέση αυτή είχε εκφραστεί και επίσημα από το περασμένο καλοκαίρι στο Δήμο Καλαμάτας. Όπως τόνισαν οι άνθρωποι του ΝΟΚ αρχικά υπήρξε κοινή άποψη με τον δήμαρχο Παναγιώτη Νίκα, που μιλούσε για βελτίωση των εγκαταστάσεων που υπάρχουν. Στην συνέχεια έπεσε στο τραπέζι το ενδεχόμενο γκρεμίσματος και δημιουργίας νέων εγκαταστάσεων, στο πλαίσιο της ανάπλασης της παραλιακής ζώνης της πόλης, κάτι που βρίσκει αντίθετο το ΝΟΚ.

Προχθές το βράδυ πάντως, σύμφωνα με τους ανθρώπους του ΝΟΚ, ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Μπάκας τους μετέφερε την άποψη του δημάρχου που είναι η προσπάθεια βελτίωσης των ναυταθλητικών εγκαταστάσεων και όχι του γκρεμίσματος. 

 

Η προοπτική αυτή ικανοποίησε τους ανθρώπους του ΝΟΚ που περιμένουν πλέον και πράξεις προς αυτή την κατεύθυνση τους επόμενους μήνες...