Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2017 12:59

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Τέσσερα μετάλλια στην ημερίδα στίβου "Δημήτρης Βραϊμάκης"

Γράφτηκε από τον
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Τέσσερα μετάλλια στην ημερίδα στίβου "Δημήτρης Βραϊμάκης"

 

Με τρεις αθλητές και μία αθλήτρια συμμετείχε ο Μεσσηνιακός στην 9η Ημερίδα Στίβου «Δημήτρης Βραϊμάκης» και όλοι κατέκτησαν μετάλλιο!

Την ημερίδα διοργάνωσε το περασμένο Σάββατο ο Γ.Σ. Νεάπολης Χαλκίδας στο Δημοτικό Στάδιο της ομώνυμης πόλης. Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Πατρινιός έλαβε μέρος στα 100 μέτρα ανδρών και κατέκτησε την πρώτη θέση με επίδοση 11’’.10.  Ο Γιώργος Κούσκουλας αγωνίστηκε στον δρόμο των 200 μέτρων παίδων και ανέβηκε στην υψηλότερη βαθμίδα των απονομών επιτυγχάνοντας επίδοση 23’’.11. Στον ακοντισμό παίδων ο Κυριάκος Μαγουλιανίτης έριξε το ακόντιο στα 46,20 μ. κερδίζοντας το ασημένιο μετάλλιο. Στις αθλήτριες, η Κρίνα Δημητροπούλου στον ακοντισμό των κορασίδων κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με επίδοση 41,44μ. 

Να σημειωθεί ότι η διοργάνωση είχε πολύ μεγάλη ανταπόκριση τόσο σε επίπεδο συλλόγων όσο και σε επίπεδο αθλητών. Περίπου 90 σύλλογοι από όλη την χώρα είχαν ενεργή συμμετοχή στους αγώνες εκπροσωπώντας περιοχές από την Κρήτη μέχρι την Θράκη και από την Ήπειρο μέχρι την ανατολική Ελλάδα. 

Οι συμμετέχοντες αθλητές ξεπέρασαν τους 1200 με αποτέλεσμα η μαζικότητα αυτή να παραπέμπει σε συγκρίσεις με διοργανώσεις Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων.

Ως εκ τούτου η  παρουσία όλων των αθλητών/ αθλητριών του Μεσσηνιακού κρίνεται ως ικανοποιητική αλλά ταυτόχρονα και φυσιολογική,  καθώς όλοι τους βρίσκονται στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για τα πανελλήνια πρωταθλήματα των κατηγοριών τους που θα διεξαχθούν τις επόμενες εβδομάδες. Την αποστολή του Μεσσηνιακού στην Χαλκίδα συνόδευσε ο προπονητής του τμήματος Γιάννης Καλυβιώτης.