Σάββατο, 15 Ιούλιος 2017 14:31

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ: Μετάλλια για τον Ευκλή στο Βραχάτι Κορινθίας

Γράφτηκε από τον
ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ: Μετάλλια για τον Ευκλή στο Βραχάτι Κορινθίας

 

Εξαιρετικές παρουσίες που συνοδεύτηκαν από μετάλλια είχε το ποδηλατικό τμήμα του Ευκλή Καλαμάτας στον ''1ο Ποδηλατικό Γύρο 2017'' που έγινε στο Βραχάτι Κορινθίας την περασμένη Κυριακή.

Ο Ευκλής συμμετείχε με 4 αθλητές στο αγώνισμα της αντοχής δρόμου των 74 χλμ., στη διαδρομή Βραχάτι-Νεράτζα-Κιάτο-Σούλι-Κρυονέρι-Γονούσα-Καστράκι-Νεμέα-Αρχ. Νεμέα και Χαλκείο, σε μια διοργάνωση της Π.Ε.Π.Α. και του Δήμου Βέλου-Βόχας.

Από πλευράς Ευκλή, ο Σταύρος Κανελλόπουλος ήταν 1ος στην κατηγορία όπεν και 2ος στη γενική κατάταξη ενώ πετυχημένη παρουσία είχε και ο Βασίλης Μυστριώτης που ήταν 2ος στην κατηγορία Μάστερ Δ'.

Δυστυχώς ο αγώνας ήταν ιδιαίτερα απαιτητικός και σε συνδυασμό με τον καύσωνα της Κυριακής, δύο από τους καλαματιανούς ποδηλάτες, ο Χρήστος Ποντίκης και ο Γεώργιος Ψωματάρης είχαν πτώση με τραυματισμούς κατά την διάρκεια του αγώνα.

Ο Ποντίκης δεν κατάφερε να τερματίσει ενώ ο Ψωματάρης μετά από δύο πτώσεις στο 55 χλμ. και με ελαφρότερο τραυματισμό, τερμάτισε 20ος στην κατηγορία του Μάστερ Β΄.

Από τους 138 συνολικά ποδηλάτες που έλαβαν μέρος, οι 15 δεν κατάφεραν, να τερματίσουν μετά από την εμπλοκή τους σε ομαδική πτώση και 10 άλλοι τερμάτισαν εκτός χρόνου.

Όπως τονίζει η α' αντιπρόεδρος του Ευκλή Ελένη Οικονομοπούλου, η διοίκηση του Καλαματιανού συλλόγου και οι συναθλητές των δύο ποδηλατών τους ευχήθηκαν γρήγορη ανάρρωση και να επιστρέψουν στο αγαπημένο τους άθλημα, την ποδηλασία.