Τρίτη, 05 Σεπτέμβριος 2017 15:24

Στο Βαλκανικό Ιστιοπλοΐας η Τσαπάρα του ΝΟΚ

Γράφτηκε από τον

Στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας στην κατηγορία optimist θα συμμετέχει η αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας Διονυσία Τσαπάρα.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν σήμερα και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή στην Τουρκία με την αθλήτρια του ΝΟΚ να δίνει το παρών με την Εθνική ομάδα.

“Μεγάλη τιμή για τον όμιλο που για ακόμα μια φορά αθλητής του θα φορέσει το εθνόσημο στο στήθος και θα τον εκπροσωπήσει σε διεθνή αγώνα. Οι άνθρωποι του ΝΟΚ νιώθουν υπερήφανοι για την εξέλιξη των αθλητών κάτω από τις οδηγίες του προπονητή Λημνιό Παναγιώτη”, αναφέρει η ανακοίνωση του ΝΟΚ στην οποία εκφράζεται ακόμη η ικανοποίηση για τις πρόσφατες επιτυχίες των αθλητών του συλλόγου. Συγκεκριμένα, στον πρόσφατο διασυλλογικό αγώνα του προηγούμενου Σαββατοκύριακου που διοργάνωσε ο Αίολος όπου οι ιστιοπλόοι του ΝΟΚ πρωταγωνίστησαν κατακτώντας 5 κύπελλα. Στην κατηγορία optimist ο Λημνιός Γιώργος κατέλαβε την δεύτερη θέση στα 11χρονα και τρίτη γενική, η Διονυσία Τσαπάρα και η Αγγελική Αδαμοπούλου κατέλαβαν την δεύτερη και τριτη θέση αντίστοιχα στα κορίτσια. Στα laser 4.7 ο Ευστάθιος Τσάμης κατέλαβε την δεύτερη θέση στην γενική κατάταξη.