Σάββατο, 02 Δεκέμβριος 2017 10:42

Στην Καλαμάτα το Πελοποννησιακό Πρωτάθλημα μπιλιάρδου

Γράφτηκε από τον
Στην Καλαμάτα το Πελοποννησιακό Πρωτάθλημα μπιλιάρδου

Το Πελοποννησιακό Πρωτάθλημα 9ball μπιλιάρδου θα διοργανώσουν σήμερα και αύριο ο Α.Σ.Μ. Καλαμάτας και το TOP Billiards.

Οι αγώνες αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όχι μόνο γιατί οι διοργανωτές έχουν δουλέψει το τελευταίο διάστημα για να ετοιμάσουν όλα για το πρωτάθλημα, ώστε να κυλήσει άψογα, αλλά και από το γεγονός ότι θα συμμετάσχουν σπουδαίοι παίκτες. Είναι χαρακτηριστικό ότι θα δώσουν το “παρών” αθλητές που ανεβάζουν το επίπεδο του πρωταθλήματος όπως οι Διονύσης Καρατζάς (Πύργος), Γιάννης Χαρλαύτης (Κόρινθος), Παναγιώτης Ξυπολιτέας (Σπάρτη) και ο περσινός πρωταθλητής Δημήτρης Λουκάτος (Αίγιο), που θα συμπληρώσουν τους 32 αθλητές της πυραμίδας.

Εδώ χρήζει ιδιαίτερης αναφοράς σε κάποιους αθλητές όπως ο Γιάννης Χαρλαύτης γιατί είναι από τους παίκτες που έχουν σημειώσει πολλές νίκες στο θεσμό, ο “δικός” μας Δημήτρης Κεράνης, που επίσης είναι από τους πολυνίκες του θεσμού, ο νικητής της περσινής διοργάνωσης Δημήτρης Λουκάτος, αλλά και ο αντίπαλος του στον τελικό Δημήτρης Χριστόπουλος του Α.Σ.Μ. Καλαμάτας.

Στο φετινό πρωτάθλημα, συμμετέχουν αρκετοί παίκτες από τον Αθλητικό Σύλλογο Μπιλιάρδου Καλαμάτας και παίκτες από την Σπάρτη, την Κόρινθο, την Πάτρα και τον Πύργο.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 10 το πρωί του Σαββάτου και θα ολοκληρωθούν αργά το απόγευμα της Κυριακής.