Παρασκευή, 09 Φεβρουάριος 2018 14:08

Α.Γ.Σ ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Τίμησε την κορυφαία αθλήτριά του Νίκη Αθανασόπουλου

Γράφτηκε από τον

 

Βραδιά γιορτής, συγκίνησης και περηφάνειας ήταν η προχθεσινή για τον Αθλητικό Γυμναστικό Σύλλογο Τάε Κβον Ντο Καλαμάτας.

Σ’ ένα γεμάτο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, ο σύλλογος τίμησε την κορυφαία αθλήτρια του Νίκη Αθανασοπούλου, η οποία έχει μια διαδρομή γεμάτη επιτυχίες στο άθλημα του τάε κβον ντο. Μεταξύ άλλων έχει αναδειχθεί νικήτρια στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, έχει συμμετάσχει στην προολυμπιακή ομάδα και έχει περίπου 40 συμμετοχές με την εθνική ομάδα, ενώ έχει δώσει 200 διεθνείς αγώνες και έχει αναδειχθεί 12 φορές πρωταθλήτρια Ελλάδας. Ο Α.Γ.Σ. Καλαμάτας τίμησε λοιπόν τη Νίκη Αθανασοπούλου σε μια όμορφη εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας και παλιό αθλητή του τάε κβον ντο Περικλή Ξηρογιάννη.

Για τις επιτυχίες και την πορεία της μίλησε εμφανώς συγκινημένος ο πρώτος της προπονητής μάστερ Τζίμης Παναγιωτόπουλος,, καθώς και ο νυν Γιώργος Παναγιωτόπουλος, αλλά και η πρωταθλήτρια Αναστασία Φωτάκη.

Ακόμα ακούστηκαν ηχογραφημένα μηνύματα από τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τάε κβον ντο Νίκο Θωμαϊδη και την ολυμπιονίκη Αρετή Αθανασοπούλου.