Πέμπτη, 01 Μαρτίου 2018 19:01

ΟΜΙΛΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΜΠΡΙΤΖ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Σημαντικές επιτυχίες στην Αρκαδία

Γράφτηκε από τον
ΟΜΙΛΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΜΠΡΙΤΖ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Σημαντικές επιτυχίες στην Αρκαδία

Με σημαντικές επιτυχίες για τους αθλητές του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Καλαμάτας ολοκληρώθηκε το εκδρομικό τουρνουά μπριτζ που συνδιοργάνωσαν ο Αρκαδικός όμιλος αγωνιστικού μπριτζ και ο Αγωνιστικός όμιλος μπριτζ Βουλιαγμένης.

Οι αγώνες περιελάμβαναν τριήμερους αγώνες ζευγών στις κατηγορίες 1-6, 1-9 και open και πραγματοποιήθηκαν στο αρχοντικό Καλτεζιώτη στη Κάψια Αρκαδίας, με διαιτητή τον Στέλιο Ακριτίδη.

Στην κατηγορία 1-6 ο Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Καλαμάτας εκπροσωπήθηκε από τους Κορομηλά Αργύρη- Παπαμικρουλέα Αλέξανδρο καθώς και τους Κορομηλά Δημήτρη- Κορομηλά Αθανάσιο. Οι Αργ. Κορομηλάς και Παπαμικρουλέας πήραν την δεύτερη θέση στη γενική κατάταξη με ποσοστό 58.72%. Συγκεκριμένα έλαβαν την τρίτη θέση στην πρώτη ημερίδα με ποσοστό 57.14%, την δεύτερη θέση στην δεύτερη ημερίδα με ποσοστό 63.68% και έτσι να είναι πρώτοι στο σύνολο των δύο ημερίδων. Όμως η πέμπτη θέση της τελευταίας ημερίδας με ποσοστό 55.42% τους στέρησε την πρωτιά στην γενική κατάταξη. Οι Κορομηλάς Δημήτρης και Κορομηλάς Αθανάσιος έλαβαν την όγδοη θέση στη γενική κατάταξη με ποσοστό 49.36%.

Στην κατηγορία 1-9 ο Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Καλαμάτας εκπροσωπήθηκε από τους Κατσίποδα Δημήτριο –Αδαμόπουλο Μιχάλη. Οι Καλαματιανοί αθλητές από την πρώτη ημερίδα έδειξαν ότι είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρώτη θέση μιας και έλαβαν την πρώτη θέση στην πρώτη ημερίδα με ποσοστό 65.09%. Με την ολοκλήρωση της δεύτερης ημερίδας στην οποία και έλαβαν πάλι την πρώτη θέση με ποσοστό 66.86% είχαν μετατρέψει σε τυπική υπόθεση την τρίτη και τελευταία ημερίδα. Σε αυτή κάνοντας διαχείριση τους αποτελέσματος έλαβαν την τέταρτη θέση με 55.71% και έτσι με μέσο όρο 62.55% έλαβαν την πρώτη θέση στην γενική κατάταξη και έτσι επανέλαβαν την περσινή τους επιτυχία.

Στην κατηγορία open ο Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Καλαμάτας εκπροσωπήθηκε από τους Οικονόμου Αθανάσιο-Θωμόπουλο Δημήτριο οι οποίοι και έλαβαν την τρίτη θέση στη γενική κατάταξη. Στην πρώτη ημερίδα τον Οικονόμου Αθανάσιο αντικατάστησε ο Αλεξανδρόπουλος Γεώργιος και με τον Θωμόπουλο Δημήτριο έλαβαν την όγδοη θέση με ποσοστό 53.24%. Στην δεύτεροι ημερίδα οι Οικονόμου- Θωμόπουλος έλαβαν την πρώτη θέση με ποσοστό 61.03% ενώ στην τρίτη και τελευταία ημερίδα έλαβαν την πέμπτη θέση με ποσοστό 57.02%.

Το διοικητικό συμβούλιο του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Καλαμάτας με ανακοίνωση που υπογράφουν ο πρόεδρος Δημήτρης Κατσίποδας και η γεν. Γραμματέας Καλλιόπη – Κλαίρη Μιχαλοπούλου, συνεχάρη τους αθλητές του ομίλου για τις επιτυχίες τους καθώς και για την συμμετοχή τους στο εκδρομικό τουρνουά.