Πέμπτη, 12 Δεκέμβριος 2013 20:33

ΣΤΙΒΟΣ - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ:Παρουσία Ολυμπιονικών η κυριακάτικη εκδήλωση

Γράφτηκε από τον

Λαμπερή εκδήλωση ετοιμάζει το τμήμα στίβου του Μεσσηνιακού αυτή την Κυριακή. Το ραντεβού έχει δοθεί για τις 11.30 το πρωί στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου "Elite".  Εκεί όπου ο ιστορικός σύλλογος θα παρουσιάσει τις δραστηριότητές του, θα κάνει τον απολογισμό της χρονιάς που φεύγει, θα βραβεύσει τους αθλητές που διακρίθηκαν, αλλά και θα αναφερθεί στους χορηγούς του συλλόγου και στις μελλοντικές του δράσεις.


Την εκδήλωση θα τιμήσουν μάλιστα με την παρουσία τους και Ελληνες Ολυμπιονίκες (τα ονόματα δεν έχουν ακόμα οριστικοποιηθεί), καθώς η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία θα παρουσιάσει ένα εκπαιδευτικό βιβλίο  σε μορφή κόμικ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες  της διευθύντριας της ΕΘΝΟΑ,  κ. Κοκλώνη, η οποία αναμένεται να βρεθεί στην Καλαμάτα.  Μάλιστα οι αθλητές και οι αθλήτριες του Μ.Γ.Σ. θα το παραλάβουν δωρεάν, όπως και το αθλητικό υλικό, ενώ τους περιμένουν και άλλες εκπλήξεις.
Το 'παρών" θα δώσει και η ηγεσία της Εθνικής Ολυμπιακής Επιτροπής με επικεφαλής τον κ. Κούβελο, ενώ συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο δημοσιογράφος Νίκος Τσώνης.
Να σημειωθεί ότι στην περσινή αντίστοιχη εκδήλωση του τμήματος στίβου του Μεσσηνιακού είχαν βρεθεί 1.000 άτομα, αριθμός που αναμένεται να ξεπεραστεί φέτος.