Πέμπτη, 26 Απρίλιος 2018 16:25

Διακρίσεις για τον Σκοπευτικό Ομιλο Καλαμάτας “Αρτεμις”

Γράφτηκε από τον

 

Με σημαντικές διακρίσεις επέστρεψε από τη Σαλαμίνα ο Σκοπευτικός Ομιλος Καλαμάτας “Αρτεμις”.

Ο Μεσσηνιακός σύλλογος έλαβε μέρος στο 2ο πρωταθληματικό αγώνα πρακτικής σκοποβολής (I.P.S.C.) Γ’ ζώνης, που έγινε στις 22 Απριλίου στο σκοπευτήριο του Σκοπευτικού Ομίλου Πυροβόλου Όπλου Σαλαμίνας (ΣΚ.Ο.Π.Ο.Σ.) και διακρίθηκε τόσο στις ομαδικό, όσο και στο ατομικό. Συγκεκριμένα πήρε την 3η θέση στο ομαδικό της κατηγορίας Production με τους Μανιάτη Χαράλαμπο, Γιαννακόπουλο Ιωάννη και Πετρόπουλο Ιωάννη.

Ακόμα η Γεωργία Λαμπροπούλου πήρε επίσης την 3η θέση στο ατομικό της κατηγορίας Standard Ladies.

Στον αγώνα έλαβαν ακόμα μέρος στην κατηγορία Classic οι Μπουρδέκας Γεώργιος και Γιαννουλάκης Κωνσταντίνος και στην κατηγορία Open οι Μαυρίκης Γεώργιος και Παπαδογιωργάκης Βασίλειος.

Διακρίσεις και εκτός συνόρων

Ο Σκοπευτικός Ομιλος Καλαμάτας “Αρτεμις” διέπρεψε και εκτός συνόρων, καθώς ο Σταύρος Καστρινάκης κατέκτησε την 9η θέση στο Εθνικό Γαλλικό Πρωτάθλημα καραμπίνας (French National Shotgun Championship) στην κατηγορία Open. Με ανακοίνωση του το διοικητικό Συμβούλιο του Σκοπευτικού Ομίλου Καλαμάτας «Άρτεμις» σημειώνει ότι: Αισθάνεται περήφανο για την συνεχή παρουσία των αθλητών του στους πρωταθληματικούς αγώνες και εύχεται περισσότερες επιτυχίες στους αθλητές”.