Τρίτη, 15 Μάιος 2018 16:11

ΑΚΡΙΤΑΣ: Πρόκριση στο πανελλήνιο για Μαίρη και Βίκυ Πετεινάρη

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ΠΚ Α, το οποίο θα διεξαχθεί στη Χαλκίδα 30 Ιουνίου με 1 Ιουλίου, προκρίθηκαν οι δίδυμες αθλήτριες του Ακρίτα, Μαίρη και Βίκυ Πετεινάρη (μαθήτριες της β΄ γυμνασίου).

Οι δύο αθλήτριες εξασφάλισαν την πρόκριση στους διασυλλογικούς αγώνες συνθέτων ΠΚ Α΄ και συγκεκριμένα στο πένταθλο, που έγιναν το περασμένο Σάββατο στην Τρίπολη.

Η Μαρία Πετεινάρη με συνολική βαθμολογία 3.202 βαθμούς κατέλαβε την 5η θέση στη γενική κατάταξη και η Βίκυ Πετεινάρη με 3.081 βαθμούς πήρε την 9η θέση. Οι επιδόσεις των αθλητριών ξεπέρασαν κατά πολύ το όριο πριμοδότησης υψηλών επιδόσεων και πρόκρισης για το πανελλήνιο πρωτάθλημα ΠΚ Α΄ (όριο: 2.900 βαθμοί),

Η προπονήτρια Ευαγγελία Ντόλου ήταν δίπλα τους σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ο οποίος κράτησε περίπου τρεις ώρες στο σύνολο των αγωνισμάτων (80μ. εμπόδια, μήκος, σφαιροβολία, ακοντισμός και 600μ.).

Να σημειωθεί ότι στο παράλληλο διασυλλογικό πρωτάθλημα ανδρών αγωνίστηκαν και οι Νικηφόρος Ψυχογιάννης-Ψυρογιάννης και Αργύρης Δημόπουλος. Την αποστολή συνόδευσε ο πρόεδρος Πέτρος Παπαδόπουλος.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ