Πέμπτη, 24 Μάιος 2018 17:37

ΣΔΥΜ: Δεύτερος ο Μίχος στο “5ο Armira Man 2018”

Γράφτηκε από τον
ΣΔΥΜ: Δεύτερος ο Μίχος στο “5ο Armira Man 2018”

 

Το διεθνή αγώνα τριάθλου και κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης με την επωνυμία Armira Man 2018 διοργάνωσε το Σαββατοκύριακο 12-13 Μαίου ο ΑΠΣ Τριας σε συνεργασία με τους Δήμο Κατερίνης, ΟΠΠΑΠ Δήμου Κατερίνης και Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, υπό την Αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνα.

Ο αγώνας περιλάμβανε δύο αγωνιστικές αποστάσεις. Το Σάββατο το almira FAST (750m κολύμβηση - 20 km ποδηλασία - 5km τρέξιμο) και την Κυριακή το almira MAN (1.9km κολύμβηση - 90 km ποδηλασία - 21km τρέξιμο) για ατομικές και ομαδικές συμμετοχές. Η όμορφη διοργάνωση συγκέντρωσε εκατοντάδες αθλητές.

Ανάμεσά τους και ο «IronMan» Βασίλης Μίχος, μέλος του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας, που για άλλη μια φορά κατάφερε να πρωταγωνιστήσει και να ολοκληρώσει τους αγώνες του 5ου Armira Man, καταλαμβάνοντας τη 2η θέση στη γενική κατάταξη και την 1η θέση στην ηλικιακή του κατηγορία. Συγκεκριμένα, το Σάββατο κατέκτησε την 1η θέση στα 2.5χλμ κολύμπι και τη 2η θέση στο τριαθλο fast (1η ηλικιακη), ενώ την Κυριακή κατελαβε τη 2η θέση στο τριαθλο half ironman.

Η ανακοίνωση του ΣΔΥΜ αναφέρει για τον Μίχο: “Ο Βασίλης πάντα έχει υψηλούς στόχους, δουλεύει σκληρά και κάθε φορά εντυπωσιάζει φέρνοντας τα καλύτερα επιθυμητά αποτελέσματα, που τον θέτουν στη κορυφή των Elite αθλητών στη χώρα μας. Ο ΣΔΥΜ συγχαίρει τον ανωτέρω αθλητή του και του εύχεται πάντα επιτυχίες στη ζωή του”.