Πέμπτη, 21 Ιούνιος 2018 18:11

Εσωτερικό τουρνουά σκακιού διοργάνωσε ο ΝΟΚ

Γράφτηκε από τον

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στο εντευκτήριο της σκακιστικής ακαδημίας του Ν.Ο. Καλαμάτας, το 7ο εσωτερικό πρωτάθλημα ράπιντ αρχαρίων με την ονομασία “ΩΜΕΓΑ”.

Ήταν μια καλή ευκαιρία για αρκετά παιδιά να γνωρίσουν το αγωνιστικό σκάκι και να εξοικειωθούν με τους κανόνες του παιχνιδιού. Όλα τα παιδιά βραβεύτηκαν για την προσπάθεια τους με μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα.

Πρώτος στην τελική βαθμολογία του τουρνουά ήταν ο Νικόλας Κυριακόπουλος και δεύτερος με ισοβαθμία ο Κωνσταντίνος Κατερινόπουλος με 4,5 βαθμούς σε πέντε αγώνες. Την τρίτη θέση κέρδισε ο Ηλίας Λαπιώτης με 3 βαθμούς.

Επίσης συμμετείχαν οι σκακιστές της ακαδημίας: Γιώργος Σταματελόπουλος, Γιώργος Σπυρόπουλος, Παναγιώτης Κονταξής, Μάριος Τσαρτσάλης, Μάριος Κωνσταντακόπουλος, Μάνια Παπατζιμοπούλου, Παναγιώτης Ξυγκώρος, Παναγιώτης Φράγκος, Κωνσταντίνος Κελέσης , Γιώργος Κασιδάκης, Ηρώ Σταυροπούλου, Πέτρος Παναγόπουλος, Λυδία Κονταξή. Τις απονομές έκανε η Παναγιώτα Μπούρα - Κωνσταντακοπούλου, κοινωνιολόγος, η οποία απευθυνόμενη στους αθλητές και τους γονείς τους τόνισε την σπουδαιότητα του σκακιστικού αθλήματος και την προσφορά του στην διαμόρφωση της προσωπικότητας κάθε παιδιού.