Πέμπτη, 06 Σεπτέμβριος 2018 15:59

ΤΕΝΙΣ: Μοναδική εμπειρία στην Πτολεμαΐδα για την Παπακωνσταντίνου

Γράφτηκε από τον

Μοναδική εμπειρία αποτέλεσε για την Μαριάννα Παπακωνσταντίνου η συμμετοχή της στο Πανελλήνιο τουρνουά τένις Ε1, που έγινε στην Πτολεμαΐδα από 28 Αυγούστου έως 2 Σεπτεμβρίου.

Η 12χρονη τενίστρια, η οποία ήταν ήταν η μοναδική εκπρόσωπος του ΟΑ Καλαμάτας στο κορυφαίο πανελλήνιο τουρνουά, αγωνίστηκε στο κυρίως ταμπλό και αποκλείστηκε στην φάση των “32” από την μετέπειτα φιναλίστ του πρωταθλήματος Ελένη Καράνταλη (ΑΟ Τατοίου).

Πήρε επίσης μέρος στο διπλό με παρτενέρ την Χρυσούλα Παπαδοπούλου (ΑΟΑ Πατρών) και αποκλείστηκαν στα προημιτελικά από τις μετέπειτα φιναλίστ Ασλανισβίλι/Παπαχρήστου.

“Κάθε αγώνας, κάθε τουρνουά αποτελεί σημαντικό μάθημα για τα παιδιά, ιδιαίτερα σ’ αυτές τις ηλικίες. Η Μαριάννα στάθηκε άτυχη στην κλήρωση, καθώς αντιμετώπισε μια εκ των κορυφαίων αθλητριών στην Ελλάδα, η οποία μάλιστα στο συγκεκριμένο τουρνουά βρέθηκε σε καταπληκτική φόρμα. Η Μαριάννα ξεκίνησε μουδιασμένα αλλά σταδιακά ανέβασε την απόδοσή της και από τα μισά του δεύτερου σετ έπαιξε στα ίσα το ματς αλλά πλέον ήταν δύσκολο να ανατρέψει την κατάσταση. Φάνηκε πάντως πως όταν κάνει το παιχνίδι της δεν έχει να φοβηθεί καμία αντίπαλο”, τόνισε ο προπονητής του ΟΑ Καλαμάτας, Χρήστος Χριστόπουλος, ο οποίος συνόδευσε την Παπακωνσταντίνου στην Πτολεμαΐδα. Επόμενη αγωνιστική δραστηριότητα για τους αθλητές του ΟΑΚ είναι το Ενωσιακό πρωτάθλημα Ε3 που θα γίνει στην Τρίπολη στις 15 και 16 Σεπτεμβρίου.