Τετάρτη, 10 Οκτώβριος 2018 16:46

ΤΕΝΙΣ - ΟΑΚ: Δεύτερη η Ασένοβα, τρίτη η Παπακωνσταντίνου στο Αργος

Γράφτηκε από τον

 

Στο Ε3 Ενωσιακό Πρωτάθλημα juniors για παιδιά κάτω των 14 ετών, που έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο στις εγκαταστάσεις του Athlisis Tennis Club στο Άργος με διοργανωτή τον ''ΡΗΓΑ''Α.Ο.Α.Α., συμμετείχε ο Ομιλος Αντισφαίρισης Καλαμάτας και κατάφερε για μία ακόμα φορά να διακριθεί.

Οι τενίστριες του ΟΑΚ έκαναν σπουδαίες εμφανίσεις, με την Γκέρι Ασένοβα να έχει την καλύτερη παρουσία, καθώς μετά από εξαιρετικές εμφανίσεις έφτασε μέχρι τον τελικό όπου ηττήθηκε από την Ισμήνη Ζούγρα του Ζακυνθιακού.

Για να φθάσει να διεκδικεί την πρωτιά η Ασένοβα απέκλεισε την Βασιλοπούλου (ΑΟΑ Πατρών) και στην συνέχεια το Νο1 του τουρνουά Βασιλική Λαμπροπούλου (ΑΕΚ Τρίπολης), με επική ανατροπή (1-4, 4-0, 7-3)!

Ο ημιτελικός του τουρνουά ήταν Καλαματιανός “εμφύλιος” με την Ασένοβα να επικρατεί της Μαριάννας Παπακωνσταντίνου η οποία έφτασε στην 4άδα, αν και μικρότερη ηλικιακά, αφού επικράτησε μετά από εξαιρετικές εμφανίσεις, των Κοτίνης Μ. (ΑΟΑ Πατρών), Τούλα Μ. (ΑΟΑ Πατρών).

Στις υπόλοιπες καλαματιανές παρουσίες, η Λήδα Μπλουγουρά νίκησε την Μάνδρου (ΑΕΚ Τρίπολης) και έφτασε στην φάση των “16” όπου αποκλείστηκε από την μετέπειτα νικήτρια Ισμήνη Ζούγρα, ενώ η Ηλιάνα Αθανασοπούλου έμεινε εκτός στην φάση των 32 από το Νο2 του τουρνουά, Μαρία Δελή, η οποία έφτασε στην 4άδα.

Στα αγόρια ο Δημήτρης Χιώτης με τον Αγαθοκλή Σπανό αποκλείστηκαν στην φάση των “16”.