Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019 16:12

Πίτα και βραβεύσεις από τον Ομιλο Αντισφαίρισης Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον
Πίτα και βραβεύσεις από τον Ομιλο Αντισφαίρισης Καλαμάτας

Σε μια ωραία εκδήλωση ο Όμιλος Αντισφαίρισης Καλαμάτας έκοψε την πίτα του για τη νέα χρονιά και βράβευσε αθλητές του που διακρίθηκαν ιδιαίτερα το 2018.

Συγκεκριμένα βραβεύθηκαν οι αθλήτριες Βάσια Μιχαλοπούλου, Μαριάννα Παπακωνσταντίνου και Γκέρι Ασένοβα.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας ο οποίος έκοψε την πίτα μαζί με τον πρόεδρο του ομίλου Διονύση Λαμπρόπουλο.

Στον χαιρετισμό του, ο δήμαρχος αφού εξέφρασε την χαρά του που βρέθηκε μεταξύ τόσο μεγάλου αριθμού παιδιών συνεχάρη τον ΟΑΚ για τις αγωνιστικές του επιτυχίες όπως επίσης και για το γεγονός πως συντηρεί άψογα τις εγκαταστάσεις του.

Ξεχωριστή αναφορά έκανε ο κ. Νίκας στα 49 στρέμματα της Δυτικής Παραλίας, τα οποία δεν πέρασαν στον έλεγχο του υπερταμείου και η αξιοποίησή τους θα βοηθήσει στην αναβάθμιση της περιοχής ενώ θα υπάρξει η δυνατότητα επέκτασης των εγκαταστάσεων του ομίλου με την προσθήκη γηπέδων.

“Είσαστε η απόδειξη του τι μπορεί να κάνει ένας σύλλογος για να βοηθήσει γενικότερα την κοινωνία και σας ευχαριστώ πολύ εκ μέρους όλων των καλαματιανών”, κατέληξε ο κ. Νίκας.

Χαιρετισμούς απεύθυναν τόσο ο πρόεδρος του ομίλου Δ. Λαμπρόπουλος όσο και ο προπονητής Χρήστος Χριστόπουλος, ο οποίος αφού συνεχάρη όλα τα παιδιά για τις επιτυχίες τους,

Τυχερή της πίτας, κερδίζοντας το φλουρί που αντιστοιχούσε σε αθλητικό εξοπλισμό, ήταν η Αγγελική Κουλουμπού.