Πέμπτη, 31 Ιανουάριος 2019 16:51

ΣΚΑΚΙ: Επιτυχίες του ΝΟΚ στα ατομικά νεανικά πρωταθλήματα

Γράφτηκε από τον

 

Πολύ καλή παρουσία που συνοδεύτηκε από την κατάκτηση 12 μεταλλίων είχε το σκακιστικό τμήμα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας στα ατομικά νεανικά πρωταθλήματα παίδων κορασίδων της ΕΣΣΠΕΠ για το 2019 που έγινε στο συνεδριακό κέντρο του Pharae Palace από τις 25 έως τις 27 Ιανουαρίου.

Οι σκακιστές του Ν.Ο.Κ. κέρδισαν 4 χρυσά, 3 αργυρά και 5 χάλκινα μετάλλια.

Η Πηνελόπη Πετρουλάκη αναδείχτηκε πρωταθλήτρια ΕΣΣΠΕΠ. στην κατηγορία κορίτσια έως 8 ετών. Πρωταθλητής στην κατηγορία των αγοριών έως 8 ετών ήταν ο Γιώργος Σπυρόπουλος και το αργυρό μετάλλιο κέρδισε ο Ραφαήλ Ζιώγος. Στην κατηγορία των αγοριών έως 10 ετών το αργυρό μετάλλιο κέρδισε ο Κωνσταντής Κατερινόπουλος και στην αντίστοιχη κατηγορία των κοριτσιών η Χριστίνα Κουντούρη πήρε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο. Η Ανδριάνα Αθανασοπούλου ήταν πρώτη στην κατηγορία των κοριτσιών έως 12 ετών, ενώ την τρίτη θέση κέρδισε ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος στην κατηγορία των αγοριών έως 12 ετών. Ο Ηλίας Αθανασόπουλος κέρδισε το αργυρό μετάλλιο στα αγόρια έως 14 ετών και ο Κωνσταντίνος Λιανός το χάλκινο, με τον Παναγιώτη Θωμαΐδη να κερδίζει το χρυσό μετάλλιο στη κατηγορία των αγοριών έως 16 ετών και τον Ηλία Πουλόπουλο το χάλκινο μετάλλιο στην ίδια κατηγορία. Τέλος το χάλκινο μετάλλιο κέρδισε η Ευγενία Φραγκου στην κατηγορία των κοριτσιών έως 16 ετών.

Οι σκακιστές του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας που συμμετείχαν στους αγώνες ήταν οι:

Κωνσταντίνος Κελέσης, Ραφαήλ Ζιώγος, Γιώργος Σπυρόπουλος, Πηνελόπη Πετρουλακη , Κωνσταντίνος Κατερινόπουλος, Σταμάτης Δραγώνας, Παναγιώτης Κουμουνδούρος, Νικόλαος Κυριακόπουλος, Γιώργος Σταματελόπουλος, Δημήτρης Κρόμπας, Παναγιώτης Φράγκος, Παναγιώτης Σικαλης, Παναγιώτης Σπυρόπουλος, Νικόλαος Ταβουλαρέας, Κωνσταντίνος Σωτηράκος,Ηλίας Λαπιωτης, Κωνσταντίνος Κατσαρέας, Ανδριάνα Αθανασοπούλου, Χριστίνα Κουντούρη, Ηλίας Αθανασόπουλος, Θεόδωρος Αθανασόπουλος, Γιώργος Δραγώνας, Μιχάλης, Κατσαρέας, Κωνσταντίνος Λιανός, Γιάννης Χειλάς, Χρήστος Βέκκος, Χρήστος Λιάκος, Παναγιώτης Θωμαϊδης, Ηλίας Πουλόπουλος, Κωνσταντίνος Σαραντόπουλος, Ευγενία Φράγκου.