Σάββατο, 30 Μάρτιος 2019 10:33

ΠΑΜΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ Α.Σ. ΚΑΡΑΤΕ: Με 12 αθλητές στο Πανελλήνιο Κύπελλο

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ Α.Σ. ΚΑΡΑΤΕ: Με 12 αθλητές στο Πανελλήνιο Κύπελλο

 

Με 12 αθλητές και αθλήτριες θα συμμετάσχει ο Παμμεσσηνιακός Αθλητικός Σύλλογος Καράτε στο πανελλήνιο Διασυλλογικό Κύπελλο Shito Ryu Kαράτε.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σήμερα και αύριο στο Κλειστό Κανήθου "Τάσος Καμπούρης" στη Χαλκίδα, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε.

Προπονητές των αγώνων θα είναι οι Ιωάννης και Ευάγγελος Μπούρας. Την αποστολή θα συνοδεύσει ο πρόεδρος της διαιτησίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε για την Νότια Ελλάδα και μέλος της Τεχνικής Επιτροπής της Ε.Λ.Ο.Κ Ευθύμιος Μπούρας, καθώς και πλήθος κόσμου από συγγενείς και φίλους των αθλητών που θα λάβουν μέρος στους εν λόγω αγώνες.

Ο Ευθύμιος Μπούρας δήλωσε σχετικά: «Οι αθλητές και οι αθλήτριες του συλλόγου μας, έχουν κάνει μια πολύ καλή προετοιμασία, κάτω από τις οδηγίες των προπονητών μας - χρυσού Βαλκανιονίκη - Ιωάννη Μπούρα και πρωταθλητή Ελλάδος Ευάγγελο Μπούρα και τις δικές μου νουθεσίες. Είμαι πεπεισμένος πως για μια ακόμη φορά θα τα πάμε περίφημα και οι κόποι μας θα έχουν αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι και σε αυτούς τους αγώνες θα καταφέρουμε να πετύχουμε το τρίπτυχο που μας εκφράζει όλα αυτά τα χρόνια και μεταδίδουμε στους αθλητές μας, που είναι, ήθος, ευστροφία και δύναμη».

Οι αθλητές που θα λάβουν μέρος είναι οι εξής: Νίκος Αδαμόπουλος στα -75 κιλά στους άνδρες, Γιώργος Χριστόπουλος στα -67 στους άνδρες, ο Αναστάσιος Χασανάκος στα -68 στους νέους άνδρες, ο Ιωάννης Μπακάκης στα -40 στους παίδες του 2007, ο Δημήτρης Σμυρνιός στην κατηγορία -30 στους παίδες του 2008, ο Κωνσταντίνος Σταθόπουλος στα +50 στους παίδες του 2007, ο Μανώλης Προϊμάκης στα -40 στους παίδες του 2008, ο Βασιλείου Παναγιώτης στα -55 στους παίδες του 2006, ο Συμεών Σταθόπουλος στα +50 στην κατηγορία των παίδων του 2007, ο Ηλίας Ηλιόπουλος στα +35 στην κατηγορία των παίδων του 2010, ο Νικήτας Δημόπουλος στα Κάτα στην κατηγορία των παίδων του 2012 και η Διονυσία Νικολοπούλου στα +54 στις νεάνιδες.

Οι παραπάνω αθλητές θα πάρουν μέρος τόσο στο Κούμιτε, όσο και στο αγώνισμα του Κάτα.