Τετάρτη, 10 Απρίλιος 2019 16:28

Κάλεσμα του ΣΔΥΜ στους εθελοντές για τον Γύρο Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

 

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας θα διοργανώσει και φέτος τον Γύρο της Καλαμάτας και με ανακοίνωσή του ζητεί εθελοντική βοήθεια για τον αγώνα δρόμου της 20ης Απριλίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Γίνε Εθελοντής. Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας προσκαλεί όποιον επιθυμεί να προσφέρει την εθελοντική του βοήθεια στον 19° Αγώνα Δρόμου Καλαμάτας, να δηλώσει συμμετοχή στην εθελοντική ομάδα, που θα τον υποστηρίξει οργανωτικά. Όσοι συμμετέχουν σε αυτή την εθελοντική ομάδα θα έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε διάφορους τομείς κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του αγώνα το απόγευμα του Σαββάτου της 20ης Απριλίου 2019 (από τις 6 μέχρι τις 8 περίπου).

Είμαστε βέβαιοι ότι η συμμετοχή σας θα σας ανταμείψει με μία αξέχαστη εμπειρία, γεμάτη όμορφα συναισθήματα που πάντα αναδεικνύονται με την εθελοντική προσφορά. Δηλώσεις συμμετοχής στο sdym.gr , συμπληρώνοντας την σχετική φόρμα, μέχρι την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019. Για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία τηλεφωνήστε στο 6942553154 (υπεύθυνος τομέα εθελοντισμού: Ευθύμιος Αλεξόπουλος) Σε όλους τους εθελοντές θα δοθεί μετάλλιο και μπλούζα του αγώνα”.