Πέμπτη, 09 Μάιος 2019 13:06

Μεγάλη συμμετοχή στον αγώνα «Run the Theatre» της Μεγαλόπολης (φωτό)

Γράφτηκε από τον
Μεγάλη συμμετοχή στον αγώνα «Run the Theatre» της Μεγαλόπολης (φωτό)

 

Με πάνω από 10000 δρομείς πραγματοποιήθηκε την Κυριακή ο 3ος αγώνας Run The Theatre 2019 στην Μεγαλόπολη.

Ο αγώνας της Μεγαλόπολης με την πιστοποίηση της διαδρομής του, έδωσε τη δυνατότητα στους δρομείς να εκκινήσουν από την πλατεία της πόλης, να αγωνιστούν σε μια εξαιρετική διαδρομή χωρίς υψομετρικές διακυμάνσεις, με ξεκάθαρη όδευση ασφαλτοστρωμένου στίβου σε μία διαδρομή που περνά τιμητικά από το αρχαίο θέατρο

Την Παρασκευή 3, το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5/05/19, σε συνεργασία με την αρχαιολογική υπηρεσία και με την παρουσία ξεναγού το Αρχαίο θέατρο έβαλε τα καλά του και υποδέχτηκε τους δρομείς άλλα και τους επισκέπτες που βρέθηκαν στην Μεγαλόπολη προβάλλοντας την ιστορία αλλά και τη σύγχρονή δράση της.

Η Οργανωτική Επιτροπή ευχαρίστησε τους αθλητές για τις επιδόσεις τους, την εκπαιδευτική κοινότητα για την δυναμική παρουσία της και για το μήνυμα της δια βίου άθλησης με μαζικότερη συμμετοχή αυτήν του 1ου Γυμνασίου Μεγαλόπολης αλλά και όλους τους φίλαθλους δρομείς για την συμμετοχή τους. Όλοι οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια αξέχαστη δρομική εμπειρία.

“Τρέξαμε στον τόπο που γέννησε το μεγαλύτερο θέατρο της αρχαιότητας, Με την τιμητική συμμετοχή της πρωταθλήτριας Κατερίνας Μπερδούση αλλά και του Δημητράκη μέσα από το κοινωνικό μήνυμα της συμμετοχής όλων! «τρέχουμε για τον Δημητράκη», ανέφεραν οι διοργανωτές.