Σάββατο, 15 Ιούνιος 2019 18:59

ΤΖΟΥΝΤΟ: Δυναμικό ξεκίνημα του “Ολυμπιονίκη Καλαμάτας” (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΤΖΟΥΝΤΟ: Δυναμικό ξεκίνημα του “Ολυμπιονίκη Καλαμάτας” (φωτό)

 

Με επιτυχίες συνδυάστηκαν οι πρώτες συμμετοχές των αθλητών του συλλόγου τζούντο “Ολυμπιονίκης Καλαμάτας σε αγώνες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζουντο!

Η αρχή έγινε στις 11 Μαΐου στο διεθνές τουρνουά τζούντο Ηλιούπολης. Σε μια διοργάνωση με αθλητές από όλη την Ευρώπη διακρίθηκαν στην κατηγορία νεανίδων η Χρυσοβαλλάντη Λάμπρου που πήρε αργυρό μετάλλιο στα -70 κιλά και η Γαρυφαλλιά Κοτταρίδη Γαρυφαλλιά που πήρε χάλκινο μετάλλιο στην ίδια κατηγορία.

Στις 8 Ιουνίου ακολούθησε το πανελλήνιο τουρνουά ΑΘΛΟΣ Μελισσίων όπου ο σύλλογος της Καλαμάτας είχε νέες διακρίσεις. Συγκεκριμένα στους παίδες Β’ ο Θανάσης Φιλιππόπουλος θανασης πήρε το αργυρό μετάλλιο στα -46 κιλά και ο Ηλίας Μπάρας το χάλκινο μετάλλιο στα-38 κιλά. Στην JUNIORS A ο Παναγιώτης Παντελίδης πήρε το χάλκινο μετάλλιο στα -30 κιλά και στις ανεπίσημες κατηγορίες JUNIORS B η Αθηνά Μασουρίδη πήρε το αργυρό μετάλλιο στα -27 κιλά, η Χριστιάνα Γαιτανάρου το αργυρό μετάλλιο στα-33 κιλά ο Κωνσταντίνος Θεοδώρου πήρε το αργυρό μετάλλιο στα -27 κιλά και ο Κωνσταντίνος Ρήγας το χάλκινο μετάλλιο στα -27 κιλά.

“Η αγάπη μας για αυτό που κάνουμε, η σωστή προετοιμασία και οι κόποι των αθλητών μας ανταμείφθηκαν! Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που έλαβαν μέρος στους αγώνες Επέδειξαν θάρρος και αγωνιστικό πνεύμα κάνοντάς μας υπερήφανους και μας έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει”, δήλωσε ο προπονητής Γιώργος Μπάρας.

Τέλος, ο Ολυμπιονίκης Καλαμάτας το Σάββατο 29 Ιουνίου στις 8 μ.μ. θα πραγματοποιήσει επίδειξη και απονομές ζωνών στο Δημοτικό Στάδιο.