Παρασκευή, 21 Ιούνιος 2019 12:50

ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ – ΦΟΚ: Πρόκριση στο πανελλήνιο για Παρασκευοπούλου και Σουλεϊμέζη

Γράφτηκε από τον
ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ – ΦΟΚ: Πρόκριση στο πανελλήνιο για Παρασκευοπούλου και Σουλεϊμέζη

Στην προκριματική φάση Ρυθμικής Γυμναστικής συλλόγων και ατομικού Δ’ Κατηγορίας (Παγκορασίδων) Γ’ Περιφέρειας συμμετείχε ο Φιλογυμναστικός Ομιλος Καλαμάτας την περασμένη Κυριακή.

Ο ΦΟΚ έλαβε μέρος με 4 αθλήτριες στους αγώνες που φιλοξενήθηκαν στην Πάτρα, στο ΠΕΑΚ Κλειστό Γυμναστήριο Κουκούλι. Η Χρυσταλλένη Παρασκευοπούλου (A level) κατέλαβε στην 1η θέση στο σύνθετο ατομικό, στο ελεύθερο και το σχοινάκι, την 3η θέση στο στεφάνι και την μπάλα. Ετσι μετά από αυτά τα αποτελέσματα πήρε την πρόκριση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Η Αγγελική Σουλεϊμέζη (Β level) πήρε κι αυτή την πρόκριση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα ήταν 2η στο σχοινάκι, 8η στη μπάλα, 9η στο σύνθετο ατομικό και το στεφάνι και 12η στο ελεύθερο.

Η Μαρκέλλα Παναγιωτοπούλου (B level) ήταν 10η στο ελεύθερο και 12η στη μπάλα, ενώ η Μελιτίνη Τσούκλερη (B level) κατέκτησε την 20η θέση στο ελεύθερο.

Επίσης οι αθλήτριες Ζωή Νανοπούλου και Μελίνα Τζάννε κατέκτησαν την 32η και 28η θέση αντίστοιχα, στο ελεύθερο B level, με μόνο δύο εβδομάδες προπόνησης!

Τις αθλήτριες του ΦΟΚ συνόδευσαν στην Πάτρα οι προπονήτριες τους Χαρούλα Γιαννακοπούλου και Ελενα Σάββα.

Η διοίκηση του ΦΟΚ δίνει “συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες και τις προπονήτριες τους για τον αγώνα που κάνουν καθημερινά. Το να στερούνται τόσα πράγματα σε τόσο μικρή ηλικία, είναι ένας πραγματικός άθλος”.