Σάββατο, 27 Ιούλιος 2019 10:00

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΟ: Ξεκίνημα με νίκη για τον Αργη

Γράφτηκε από τον

Με νίκη ξεκίνησε στην τελική φάση του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής πόλο ανδρών ο Αργης Καλαμάτας, καθώς επικράτησε την Πέμπτη με 11-7 της Πεντέλης.

Στο άλλο ματς του ομίλου η Ολυμπιάδα Πετρούπολης νίκησε με 6-5 τον Τρίτωνα Αμαρουσίου, ενώ ο ΝΟ Ναυπλίου είχε ρεπό στην πρεμιέρα.  Χθες το πρωί έγινε η δεύτερη αγωνιστική με τον Τρίτωνα Αμαρουσίου να κερδίζει 15-7 την Πεντέλη και ο ΝΟ Ναυπλίου με 17-11 την Ολυμπιάδα Πετρούπολης. Ο Αργης Καλαμάτας είχε ρεπό και χθες το βράδυ επρόκειτο να παίξει με τον Τρίτωνα Αμαρουσίου, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.  Η καλαματιανή ομάδα θα δώσει σήμερα δύο παιχνίδια με τα οποία και θα ολοκληρωθεί η φάση των ομίλων. Στις 11.30 το πρωί θα παίξει με τον ΝΟ Ναυπλίου και στις 8.,45 το βράδυ με τον ΑΟ Πετρούπολης.
Ο Αργης διεκδικεί στο Δημοτικό κολυμβητήριο Πεντέλης με αξιώσεις την άνοδο στη Β’ εθνική πόλο, σ’ έναν όμιλο πάντως που αναμένεται μάχη μέχρι το τέλος. Θυμίζουμε ότι την άνοδο στη Β’ εθνική κατηγορία θα πάρουν οι τέσσερις πρώτες ομάδες της τελικής κατάταξης (οι δύο πρώτες από κάθε όμιλο).
Στον Β’ όμιλο είναι : Νηρέας Λαμίας, Μακεδονικός, Πύρρος Ιωαννίνων, ΣΑΠΚ Νεάπολης, ΑΟ Καστέλας. Η τελική φάση που ξεκίνησε την Πέμπτη, θα ολοκληρωθεί αύριο Κυριακή με τους αγώνες κατάταξης και τους τελικούς.