Τρίτη, 24 Σεπτέμβριος 2019 15:55

Με 450 αθλητές ο αγώνας δρόμου "Filiatra Run” (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου για 3η συνεχόμενη χρονιά το "Filiatra Run”.

Περίπου 450 αθλητές όλων των κατηγοριών συμμετείχαν στις διαδρομές 21 χλμ., 10 χλμ., 5 χλμ. και 1 χλμ για παιδιά, σε μια πολύ καλή διοργάνωση από τον Αθλητικό Όμιλο Φιλιατρών με τη υποστήριξη και τη συνεργασία της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Τριφυλίας.

Οι αθλητές απόλυτα ικανοποιημένοι από την διοργάνωση αλλά και από την διαδρομή που διένυσαν έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και απόλαυσαν τον αγώνα.

Παρόν και ο δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης που έκανε τις απονομές μαζί με άλλους αυτοδιοικητικούς του Δήμου. Σε δήλωση του ο κ. Λεβεντάκης τόνισε: “Ο Δήμος Τριφυλίας θα δηλώνει πάντα παρών σε αθλητικά γεγονότα που προάγουν το αθλητικό ιδεώδες, τον υγιή ανταγωνισμό, τη συνεργασία και την ομαδικότητα και θα είναι δίπλα, να υποστηρίζει και να στέκεται αρωγός, σε εκδηλώσεις που βοηθούν να υιοθετήσουμε συνήθειες και συμπεριφορές που ωφελούν την υγεία μας και ενισχύουν το πνεύμα μας.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους δρομείς, που έλαβαν μέρος, οι οποίοι με τη συμμετοχή τους μετέδωσαν το μήνυμα του ευ αγωνίζεσθαι και μας απέδειξαν, για άλλη μια φορά, πως αξία έχει η συμμετοχή και όχι η νίκη”.

Κ.Μπ.