Τρίτη, 01 Οκτώβριος 2019 12:46

Α.Σ. ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Δεύτερη στην Αλβανία η Αννα Γιακουμοπούλου

Γράφτηκε από τον
Α.Σ. ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Δεύτερη στην Αλβανία η Αννα Γιακουμοπούλου

Τη 2η θέση στο διεθνές βαθμολογούμενο πρωτάθλημα G1 Ταε κβον ντο που έγινε στην Αλβανία η ασημένια πρωταθλήτρια Ευρώπης Αννα Γιακουμοπούλου.

Η αθλήτρια του Α.Σ. Τάε κβον ντο Κυπαρισσίας ξεκίνησε λοιπόν με μια μεγάλη επιτυχία τη σεζόν στην ολυμπιακή κατηγορία των -49 κιλά γυναικών, έπειτα από 4 πολύ δυνατούς αγώνες, δείχνοντας έτσι το υψηλό επίπεδο που βρίσκεται.

Σε δηλώσεις της τόνισε: “Η διάκριση αυτή για εμένα είναι εξίσου σημαντική όπως κάθε άλλη διάκριση γιατί όχι μόνο είναι προϊόν σκληρής δουλειάς και μιας δύσκολης προετοιμασίας που έβγαλα το καλοκαίρι με τον προπονητή μου Αλεξόπουλο Παναγιώτη. Ο τελευταίος με καθοδηγεί σε κάθε μου κίνηση και είμαστε μαζί στις αποτυχίες αλλά και στις επιτυχίες, αλλά με γεμίζει και με δύναμη ώστε να κυνηγήσω τους στόχους μου, δείχνοντας μου ότι είμαι στον σωστό δρόμο. Η καλοκαιρινή προετοιμασία για εμένα ήταν μια πολύ δυνατή, επιμονή και απαιτητική περίοδο ώστε να μπορέσω να πρωτοστατήσω σε τέτοιου υψηλού επιπέδου πρωταθλήματα.

Με χαροποιεί που μπόρεσα να αντεπεξέλθω σε όλο αυτό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σίγουρα η χρόνια δεν έκλεισε ακόμα, έτσι κυνηγάω και άλλες τέτοιες διακρίσεις σε διεθνή πρωταθλήματα ώστε να συγκεντρώσω αρκετούς βαθμούς και να ανέβω σε υψηλότερη θέση στην παγκόσμια κατάταξη.

Ο προπονητής της Παναγιώτης Αλεξόπουλος επισήμανε: “Η επιτυχία αυτή σίγουρα αποτελεί προϊόν σκληρής και συστηματικής δουλειάς, αλλά και υπομονής και επιμονής από την μεριά της Αννας, ώστε να μην χάνει τον στόχο της, αλλά συνεχώς να θέλει να βελτιώνεται και να γίνεται καλύτερη, ώστε να πρωτοστατεί σε τέτοιου υψηλού επιπέδου διοργανώσεις. Σίγουρα ο στόχος μας είναι για αυτή την χρόνια η συγκέντρωση όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμού ώστε να ανέβουμε ψηλότερα στην παγκόσμια κατάταξη. Πιστεύω ότι αυτήν την στιγμή η Αννα βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο, για αυτό στοχεύουμε σε μεγαλύτερες επιτυχίες σίγουρα το μέλλον της ανήκει”.