Παρασκευή, 25 Οκτώβριος 2019 15:39

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ: Σταθερά στο βάθρο ο Κανελλόπουλος

Γράφτηκε από τον

Σταθερός στις καλές εμφανίσεις και στα μετάλλια παραμένει ο Σταύρος Κανελλόπουλος που διανύει μια εξαιρετική χρονιά.

Ο Καλαματιανός ποδηλάτης του Παναθηναϊκού έχει ανέβει στο βάθρο και στους 4 αγώνες που έχει συμμετάσχει τις τελευταίες τρεις εβδομάδες.

Στις 7 Οκτωβρίου συμμετείχε στην Ανάβαση Καλιπεύκης στον Ολυμπο, μια όμορφη όσο και δύσκολη ανάβαση στην οποία κατέκτησε την 2η θέση στην γενική κατάταξη χάνοντας κυριολεκτικά στο νήμα το χρυσό. Κατέκτησε ωστόσο την πρώτη θέση στην κατηγορία του.

Το Σαββατοκύριακο 12-13 Οκτωβρίου ήταν γεμάτο δράση για τον Κανελλόπουλο που συμμετείχε σε δύο αγώνες. Αρχικά το Σάββατο συμμετείχε στον αγών ατομικής χρονομέτρησης στην Πάρνηθα Αττικής όπου πήρε την πρώτη θέση στην γενική και στην κατηγορία master.

Την επόμενη μέρα αγωνίστηκε στην Ανάβαση Ομπλού στην Πάτρα καταλαμβάνοντας επίσης την πρώτη θέση στην κατηγορία του αλλά και στην γενική κατάταξη.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο συμμετείχε στην ιστορική 58η Ανάβαση Πάρνηθας όπου τερμάτισε πρώτος στη γενική μάστερ και πρώτος στην κατηγορία του. Στο συγκεκριμένο αγώνα συνεργάστηκε με τον Μεσσήνιο ποδηλάτη Δημήτρη Δημητρακόπουλου ο οποίος επίσης τερμάτισε πρώτος στην κατηγορία του και δεύτερος στη γενική.

Ο επόμενος αγώνας για τον Κανελλόπουλο είναι την Δευτέρα 28 Οκτωβρίου η κλασική Ανάβαση Υμηττού.