Σάββατο, 02 Νοέμβριος 2019 10:34

ΤΕΝΙΣ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ: Βγαίνουν σήμερα οι νικητές στο 4ο “Ancient Messene Open”

Γράφτηκε από τον

 

Με τη συμμετοχή 45 αθλητών από 16 χώρες ξεκίνησε την Πέμπτη και ολοκληρώνεται αύριο Κυριακή το 4ος διεθνές τουρνουά τένις με αμαξίδιο “Ancient Messene Open”.

Οι αγώνες φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου “Neilson Buca Beach Resort” στην Ανάληψη. Την πρώτη μέρα ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος και έτσι οι αγώνες σταμάτησαν μετά τις 11.30 το πρωί, λόγω της έντονης βροχόπτωσης και του κινδύνου τραυματισμού κάποιου αθλητή. Ετσι την Παρασκευή η δράση ξεκίνησε από τις 8 το πρωί προκειμένου να βγει το πρόγραμμα των πολλών αγώνων.

Σήμερα έχουν προγραμματιστεί να γίνουν οι προημιτελικοί και οι ημιτελικοί, τόσο στο μονό, όσο και στο διπλό ανδρών, καθώς και οι τελικοί στο μονό γυναικών και στο διπλό γυναικών.. Σήμερα επίσης θα διεξαχθεί ο τελικός δεύτερης ευκαιρίας στους άνδρες. Ετσι θα μάθουμε τους πρώτους νικητές.

Η “αυλαία” θα πέσει την Κυριακή το πρωί με τη διεξαγωγή του τελικού στο μονό και στο διπλό των ανδρών.

Μια νίκη και μια ήττα για τον Λαζαρίδη

Ο Γιώργος Λαζαρίδης, ο οποίος ήταν αυτός που εμπνεύστηκε το τουρνουά πριν από 4 χρόνια, λαμβάνει κανονικά μέρος και στους αγώνες, παρότι έχει και την ευθύνη της διοργάνωσης. Ο Μεσσήνιος πρωταθλητής νίκησε στο πρώτο ματς στο μονό με 2-0 σετ τον Λετονό Ερβιτς Κάπα (6-0, 6-0), αλλά στη συνέχεια αποκλείστηκε από τον Ολλανδό Κάρλος Ανκερ στη φάση των “16”.

Ο Λαζαρίδης πλήρωσε κάποια λάθη στη διαχείριση του ματς και έχασε και τα δύο σετ με 6-2.