Τρίτη, 05 Νοέμβριος 2019 14:25

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Μεγάλη συμμετοχή στην ημερίδα στίβου (φωτό)

Γράφτηκε από τον

 

Περίπου 250 παιδιά της ακαδημίας και της προαγωνιστικής ομάδας συμμετείχαν στην 1η αναπτυξιακή ημερίδα στίβου που διοργάνωσε το Σάββατο στο Δημοτικό Στάδιο το τμήμα στίβου του Μεσσηνιακού.

Τα παιδιά α αγωνίστηκαν σε δρόμους ταχύτητας, στο άλμα σε μήκος, στο μπαλάκι, με τους γονείς στις κερκίδες να τους καμαρώνουν. Τα παιδιά όλων των ηλικιών, από αυτά του νηπίου μέχρι αυτά του γυμνασίου, αγωνίστηκαν, προσπάθησαν και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, κερδίζοντας το δυνατό χειροκρότημα. Όλα τα παιδιά έλαβαν μετάλλιο και αναμνηστικό δίπλωμα από τον σύλλογο και με αυτό τονίστηκε η αξία της συμμετοχής και του τερματισμού.

Στους αγώνες συμμετείχε φυσικά, πέρα από το τμήμα στίβου της Καλαμάτας, και το τμήμα στίβου του συλλόγου στη Μεσσήνη αλλά και το νεοσύστατο τμήμα στίβου του συλλόγου στον Άρι με την συνεργασία του τοπικού Συλλόγου Ελπίδα Άριος.

Οι προπονητές κατέγραψαν τις επιδόσεις των παιδιών, δίνοντας τους συνεχώς οδηγίες και κατά την διάρκεια των αγώνων, ώστε να βελτιώνονται. Η επόμενη αναπτυξιακή ημερίδα του Μεσσηνιακού θα αφορά τον ανώμαλο δρόμο, ενώ οι προπονήσεις όλων των τμημάτων συνεχίζονται κανονικά.