Τρίτη, 28 Ιανουάριος 2020 17:41

Στις 3 Μαΐου ο αγώνας δρόμου της Μεγαλόπολης

Γράφτηκε από τον
Στις 3 Μαΐου ο αγώνας δρόμου της Μεγαλόπολης

Την Κυριακή 3 Μαΐου 2020 αποφασίστηκε να διεξαχθεί ο φετινός αγώνας δρόμου της Μεγαλόπολης.

Ο 4ος αγώνας δρόμου Run the Theatre 2020 θα πραγματοποιηθεί με την συνεργασία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου και των τοπικών αθλητικών σωματείων, την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και υπό την αιγίδα του Επιμελητήριου Αρκαδίας.

Στο πλαίσιο της Διοργάνωσης θα πραγματοποιηθούν αγώνες 10 χλμ., 5 χλμ. (και για μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων) και 2,5 χλμ. (και για μαθητές Δημοτικών Σχολείων).

Το σημείο εκκίνησης και τερματισμού καθώς και όλες οι υποστηρικτικές λειτουργίες της διοργάνωσης αλλά και οι άλλες εκδηλώσεις που θα μετατρέψουν τον αγώνα σε μια γιορτή θα βρίσκονται μπροστά από την πλατεία Ηρώων της Μεγαλόπολης.

Πρόθεση του Δήμου Μεγαλόπολης και της Οργανωτικής επιτροπής είναι η ακόμα μεγαλύτερη σύνδεση της διοργάνωσης και η προβολή του αρχαιολογικού χώρου της Μεγαλόπολης και του αρχαίου θεάτρου, σε συνεργασία με τον Σύλλογο φίλων του θεάτρου, την Αρχαιολογική υπηρεσία, το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, την Περιφέρεια και με την αιγίδα του σωματείου «Διάζωμα», να καθιερώσει την ετήσια μεγάλη και μαζική αυτή διοργάνωση και να αναδείξει το αρχαίο θέατρο της Μεγαλόπολης, αλλά και τον οδηγό επισκέπτη στις ομορφιές του Δήμου και της ορεινής Πελοποννήσου! Οι on-line εγγραφές αναμένεται να ανοίξουν στις αρχές Φεβρουαρίου.