Πέμπτη, 13 Φεβρουάριος 2020 17:11

ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ: Οκτώ μεσσηνιακά μετάλλια στο διασσυλογικό της Χαλκίδας (φωτό)

Γράφτηκε από τον

 

Γεμάτοι μετάλλια και πολύτιμες εμπειρίες επέστρεψαν οι αθλητές του ΑΓΣ Καλαμάτας και του ΓΑΣ Μεσσήνης από τη Χαλκίδα όπου συμμετείχαν σε στο τριήμερο διασυλλογικό πρωτάθλημα που διεξήχθη έγινε στις 7-9 Φεβρουαρίου .

Οι σύλλογοι εκπροσωπήθηκαν από 25 αθλητές στις κατηγορίες παίδων-κορασίδων, εφήβων – νεανίδων, ανδρών γυναικών .

Οι αθλητές που κατάφεραν να κατακτήσουν μετάλλιο στην πρώτη τους συμμετοχή είναι:

Γαβριέλα Κουτελιάρη χάλκινο, Παναγιώτης Βασιλάκος χάλκινο, Γιάννης Στραφκάκης χάλκινο, Δημήτρης Γιαννόπουλος χάλκινο και Παναγιώτης Μαζαράκης χάλκινο.

Στην κορυφή συνεχίζουν να βρίσκονται οι αθλητές της αγωνιστικής ομάδας όπου για ακόμη μια φορά κατάφεραν να κατακτήσουν μια θέση στο βάθρο: Αποστόλης Αλεξίου χάλκινο, Ελένη Μάρωση χάλκινο, Γιάννης Φράγκος χάλκινο.

Την 5η θέση κατέκτησαν οι αθλητές Θεώνη Μηλίτση, Κωνσταντίνα Βαρελοπούλου, Χρήστος Δραγκιώτης, Σταυρίνα Κουρεντζή, Φωτεινή Λαδά, Ντάνιελ Κούκα, Βασίλης Φράγκος, Νίκος Τζουλούφης.

Υπεύθυνος για την καλή απόδοση των αθλητών και την σταθερή πορεία των συλλόγων είναι ο χρυσός Βαλκανιονίκης και πλέον αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντο Γιώργος Παναγιώτοπουλος.

Κοντά στους αθλητές κατά την διάρκεια των αγώνων βρισκόταν η πρωταθλήτρια Ευρώπης και πλέον αναγνωρισμένη προπονήτρια από την Γενική Γραμματεία αθλητισμού Αναστασία Φωτάκη.