Σάββατο, 29 Φεβρουάριος 2020 16:06

Δυναμική παρουσία του ΣΔΥΜ στον “19ο Αγώνα Αργολικού Κόλπου”

Γράφτηκε από τον
Δυναμική παρουσία του ΣΔΥΜ στον “19ο Αγώνα Αργολικού Κόλπου”

 

Δυναμική παρουσία είχε ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας στον 19ο Αγώνα Αργολικού Κόλπου που έγινε με τη συμμετοχή εκατοντάδων δρομέων απ' όλη την Ελλάδα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στο Ναύπλιο.

Ο αγώνας κινήθηκε πάνω σε μια όμορφη διαδρομή κατά το μεγαλύτερο μέρος δίπλα στη θάλασσα, ξεκινώντας από τη Λέρνα στο εστιατόριο Αρδάμης στις 10 το πρωί, διανύοντας την απόσταση 15,5 χιλιομέτρων προς την παραλιακή της Νέας Κίου και ο τερματισμός έγινε στο ύψος του κολυμβητηρίου στο Ναύπλιο. Με αντίθετο άνεμο αλλά σε γενικές γραμμές οι καλές καιρικές συνθήκες βοήθησαν τους 677 τερματίσαντες αθλητές να ολοκληρώσουν με επιτυχία την ομολογουμένως όμορφη διαδρομή, δείχνοντας έτσι την αγάπη τους γι' αυτόν τον αγώνα που συνδύασε ταυτόχρονα και μία όμορφη εκδρομή στο Ναύπλιο.

Αυτό έκανε και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας, που έδωσε το δικό του δυναμικό παρών, συμμετέχοντας και φέτος με μία ισχυρή αποστολή από 40 δρομείς, αλλά και με άλλα μέλη που πήγαν οργανωμένα με πούλμαν, ξεκινώντας από την Καλαμάτα για το όμορφο Ναύπλιο, αλλά και αρκετοί που μετακινήθηκαν με δικά τους μεταφορικά μέσα. Έντονος ήταν και φέτος ο ανταγωνισμός, καθώς 13 αθλητές σημείωσαν χρόνο κάτω της μίας ώρας, ανάμεσά τους και το μέλος του ΣΔΥΜ Εμιλιάνο Κάνο, τερματίζοντας στην 5η θέση της γενικής κατάταξης σε χρόνο 54:39. Η αποστολή μετά το τέλος του αγώνα επισκέφτηκε διάφορα μαγαζιά της πόλης, απολαμβάνοντας όμορφες βόλτες, καφέ και φαγητό στα στενά του Ναυπλίου και επέστρεψε το απόγευμα με τις ομορφότερες εμπειρίες. Το ΔΣ του ΣΔΥΜ συνεχάρη συγχαίρει όλα τα μέλη του για την συμμετοχή τους.