Παρασκευή, 28 Αύγουστος 2020 15:32

Την Τετάρτη η “πρώτη” για τον Αριστόδημο

Γράφτηκε από τον
Την Τετάρτη η “πρώτη” για τον Αριστόδημο

Την προσεχή Τετάρτη θα ξεκινήσει προετοιμασία ο Αριστόδημος

. Η πρώτη συνάντηση διοίκησης, προπονητή. αθλητών και αθλητριών έχει προγραμματιστεί για τις 7 το απόγευμα στο G.M.P στη Μπούκα .
Στη συνάντηση θα γίνει και ενημέρωση για τον τρόπο που θα γίνονται οι προπονήσεις, σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο.
“Ως άθλημα επαφής η πάλη, για να επανενεργοποιηθεί και για να εκμηδενίσουμε κάθε πιθανότητα διάδοσης του ιού,θα πρέπει και θα τηρηθεί αυστηρά το υγειονομικό αγωνιστικό πρωτόκολλο της ΕΛ.Ο.Π και της Γ.Γ.Α Ο Α.Σ.Μ. Αριστόδημος έχει αποδείξει πως ενεργεί βάση νόμου και καταστατικού. Για την ασφάλεια όμως των αθλητών μας θα είμαστε σε όλους όσους εισέλθουν στο χώρο το ίδιο τυπικοί και αυστηρά σχολαστικοί”, αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση ο σύλλογος, σημειώνοντας ακόμα ότι θα τηρείται κατάλογος εισερχομένων- εξερχομένων στους αγωνιστικούς χώρους. με θερμομέτρηση και καταγραφή όλων των παρευρισκομένων
“Θα πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς πως τα παιδιά τους, είναι ασφαλείς και μόνο με κάρτα υγείας και καθημερινή θερμομέτρηση, θα μπορούν να αθλούνται. Οι μάσκες μέχρι την θερμομέτρηση θα είναι υποχρεωτική εκτός όλων των άλλων εμπλεκομένων και για τους αθλητές.
Μόνο οι αθλητές και ο προπονητής εξαιρούνται, την ώρα της προπόνησης, από την υποχρέωση της μάσκας. Η οικογένεια του Αριστόδημου σας περιμένει γνωρίζοντας τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που του αναλογούν και επιβάλλονται!”, καταλήγει η ανακοίνωση του Αριστόδημου που ενημερώνει ότι φέτος θα λειτουργήσει και σχολή πάλης στην Καλαμάτα. Οι ημέρες και οι ώρες προπόνησης θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα. Τέλος να σημειωθεί ότι οι εγγραφές στο σύλλογο έχουν ξεκινήσει και από φέτος θα γίνονται και ηλεκτρονικά στο e-mail του συλλόγου aristodhmos2016@gmail.com Σε αυτή τη διεύθυνση θα παρέχεται ενημέρωση για ότι αφορά το σύλλογο και τη δράση του, όπως η υγειονομική ασφάλεια των παιδιών και τα μέτρα που θα παρθούν.