Τρίτη, 29 Σεπτέμβριος 2020 12:35

Αγιασμός στο Μεσσηνιακό με... δέσμευση για έργα (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Αγιασμός έγινε το Σάββατο στο Μεσσηνιακό προκειμένου να κυλήσει χωρίς προβλήματα η δύσκολη λόγω της πανδημίας σεζόν.

Το “παρών” στο γήπεδο του ιστορικού συλλόγου έδωσαν αθλητές από όλα τα τμήματα που διατηρεί ο Μ.Γ.Σ. και φυσικά η διοίκηση με επικεφαλής τον Τάκη Στασινόπουλο. Στην τελετή του αγιασμού παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος και ο αντιδήμαρχος Καλαμάτας Γιώργος Φάβας.

Περιφέρεια και Δήμος τόνισαν ότι θα σταθούν αρωγοί στις προσπάθειες του Μεσσηνιακού. Ο κ. Νίκας δεσμεύτηκε μάλιστα για έργα όσον αφορά την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων. Τα έργα θα γίνουν σε δύο φάσεις (η πρώτη φέτος και η δεύτερη το 2021) και αφού η Περιφέρεια λάβει την απαραίτητη μελέτη από το Μεσσηνιακό αναφορικά με τα έργα που προτείνει. “Ξέρετε ότι σε εμένα δεν αρέσει να λέω λόγια τα οποία να μην υλοποιούνται στην συνέχεια. Λοιπόν θα μας υποβάλει η διοίκηση, και το λέω δημόσια, μία μελέτη που θα κάνει και θα στείλει στην Περιφέρεια, και εμείς ταχύτατα, εννοώ μέσα σε μέρες όταν θα έρθει η μελέτη, θα εκταμιεύσουμε τους αναγκαίους πόρους ώστε να υποστηρίξουμε την υποδομή εδώ στο γήπεδό σας. Τι χρειάζεται; Αλλαγή στο χορτάρι; Θα το κάνουμε. Ταρτάν; Θα το κάνουμε. Εκσυγχρονισμός στις κερκίδες, στις τουαλέτες και γενικότερα τους χώρους υγιεινής, να αλλάξουμε τα φωτιστικά σώματα με νέα σύγχρονα. Ό,τι απαιτείται”, σημείωσε χαρακτηριστικά ο περιφερειάρχης.

Ακόμη πρόσθεσε: “Είμαστε δίπλα στον Μεσσηνιακό, υιοθετούμε τον Μεσσηνιακό με την έννοια ότι είμαστε συμπαραστάτες, συν-βοηθοί και αρωγοί στο έργο της Διοίκησης.
Χαίρομαι διότι έχoυμε μια τόσο δυναμική Διοίκηση και θα προσπαθήσουμε όλοι, μέσα στο 2020 αγαπητοί παράγοντες και πρόεδρε, να δημοπρατήσουμε το έργο του εκσυγχρονισμού του γηπέδου. Ανάλογα με τα χρήματα τα οποία είναι διαθέσιμα. Αυτό μπορεί να γίνει σε μία ή σε δύο φάσεις. Το έχουμε κουβεντιάσει με τον πρόεδρο με την διοίκηση όταν με επισκέφθηκαν στην Τρίπολη και θα προχωρήσουμε άμεσα”.