Τρίτη, 10 Νοέμβριος 2020 13:43

Αναβολή της ημερίδας του ΣΔΥΜ "για την Αναστασία"

Γράφτηκε από τον
Αναβολή της ημερίδας του ΣΔΥΜ "για την Αναστασία"

Σε αναβολή οδηγήθηκε και η προπονητική ημερίδα του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας για τη μικρή Αναστασία, η οποία πρέπει να χειρουργηθεί στις ΗΠΑ για να ξεπεράσει την περιπέτεια της υγείας της.

Η προπονητική ημερίδα είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο 14 Νοεμβρίου, όμως τα οριζόντια μέτρα της κυβέρνησης για την μη εξάπλωση του κορονοϊού, οδήγησαν τους ιθύνοντες στην αναβολή της σπουδαίας αυτής αθλητικής διοργάνωσης. Η ανακοίνωση του ΣΔΥΜ αναφέρει:

"Οι δύσκολες συνθήκες που ζούμε όλοι λόγω της ταχείας μετάδοσης του ιού SARS-COV-19 σε συνδυασμό με τις ραγδαίες εξελίξεις του καθολικού Γενικού Απαγορευτικού σε ολόκληρη τη χώρα, μας αναγκάζουν να αναβάλουμε την προπονητική ημερίδα 5 και 10 χλμ εντός σταδίου που είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στις 14 Νοεμβρίου 2020, με σκοπό τη στήριξη της μικρής Αναστασίας, η οποία θα επανασχεδιαστεί σε επερχόμενη ημερομηνία που θα ανακοινωθεί εκ νέου μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων.

Στόχος μας είναι να διεξαγάγουμε μια ημερίδα όταν και εφόσον θα έχουμε τη δυνατότητα να γίνει με πλήρη ασφάλεια για όλους μας και πληρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα και πρωτόκολλα που ορίζει το κράτος και η ΓΓΑ.

Οι εγγραφές που έχουν πραγματοποιηθεί ως τώρα θα παραμείνουν ενεργές, ενώ η φόρμα συμμετοχής θα παραμείνει ανοικτή ως την νέα ημερομηνία διεξαγωγής ή ως την συμπλήρωση του ανώτατου ορίου εγγραφών οπότε και θα κλείσει αυτόματα".

 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ