Τρίτη, 20 Μάιος 2014 18:21

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ: Θετική παρουσία στην Τρίπολη

Γράφτηκε από τον

Με εννέα  αθλητές, οχτώ από τους Γαργαλιάνους και έναν από την Κυπαρισσία,  έδωσε το παρόν στο διασυλλογικό πρωτάθλημα παμπαίδων-παγκορασίδων α' ο Αθλητικός Σύλλογος Τριφυλίας την περασμένη Παρασκευή στην Τρίπολη.


Κρύο, αέρας και βροχή δεν εμπόδισαν τα παιδιά που αγωνίστηκαν με πολύ καλή διάθεση, άλλα αποκτώντας την πρώτη τους εμπειρία σε επίσημους αγώνες του ΣΕΓΑΣ και άλλα κερδίζοντας πολύ καλές θέσεις στην τελική κατάταξη. Συγκεκριμένα:
Ο Λίτσας Σοφιανός ανέβηκε στην τρίτη θέση του βάθρου στο αγώνισμα της σφαιροβολίας κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο για τον τριφυλιακό σύλλογο, σε έναν αγώνα όπου οι επιδόσεις για όλους τους σφαιροβόλους θα ήταν καλύτερες αν δεν είχαν "κόντρα" άνεμο.
Ο Γκότσης Γιάννης με έναν πολύ καλό χρόνο στα 80μ. (10,66) πήρε τη 2η θέση στη σειρά του και την αντίστοιχη 5η θέση στη γενική κατάταξη (σε έναν αγώνα με 24 αθλητές) κερδίζοντας βαθμούς για το σύλλογο, καθώς το όριο βαθμολόγησης ήταν στο 10,84.
Ο Βαρβίας Διομήδης ήρθε 6ος στα 150μ. Η Κατσίβελα Βασιλική 10η στο άλμα σε μήκος. Ο Σαμπαζιώτης Παναγιώτης, ο Μπογιατζής  Σάκης και η Σαμαρτζή Ελένη δοκίμασαν πρώτη φορά τις δυνάμεις τους στα 80μ. με τον δεύτερο να συμμετέχει και στο άλμα σε μήκος και την τρίτη και στη σφαιροβολία.
Ο Σοφιανόπουλος Άκης εκτός από μία καλή εμφάνιση στο άλμα σε μήκος, μαζί με τον αδερφό του Σοφιανόπουλο Ανδρέα και τους Βαρβία και Γκότση πήραν την 5η θέση στη σκυταλοδρομία 4χ80μ΄.
Πέρα από τις επιδόσεις, το θετικό και το ζητούμενο στην παρουσία των παιδιών στο πρωτάθλημα ήταν το χαμόγελο της συμμετοχής κάτι που χαροποίησε ιδιαίτερα την προπονήτρια Άσπα Γαραντζιώτη και τους παράγοντες του συλλόγου. Δεν υπήρχε καθόλου άγχος παρά μόνο θέληση για αγώνα. Αυτός είναι και ο σκοπός του συλλόγου μέσα από όλες τις δραστηριότητές του. Να αγαπήσουν τα παιδιά τον αθλητισμό.