Πέμπτη, 18 Φεβρουάριος 2021 14:27

ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΡΟΔΟΥ: Στις 10 Απριλίου 2022 ο αγώνας με τη φυσική παρουσία των αθλητών

Γράφτηκε από τον
ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΡΟΔΟΥ: Στις 10 Απριλίου 2022 ο αγώνας με τη φυσική παρουσία των αθλητών

H Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθωνίου της Ρόδου, λαμβάνοντας υπόψη την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού σε όλη την Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο, αποφάσισε να μεταφέρει τον φετινό αγώνα που
επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στις 18 Απριλίου 2021, στις 10 Απριλίου 2022, θέτοντας ως κύρια και βασική προτεραιότητα την ασφάλεια των αθλητών, των συντελεστών και των θεατών.

Έτσι, οι περιορισμοί που επιβάλλουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την αποτροπή της διασποράς της Covid-19, καθιστούν ανέφικτη την τήρηση των υψηλών προδιαγραφών που θέτουν οι διοργανωτές. Η διεξαγωγή του Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου πολύ κοντά στο τρίτο κύμα της πανδημίας του κορωνοϊού με μία σειρά περιορισμών στο πλαίσιο της εφαρμογής των υγειονομικών πρωτοκόλλων θα ήταν επισφαλής. Επιπλέον, η Οργανωτική Επιτροπή, αποφάσισε να διοργανώσει τον 1ο Rhodes Virtual Marathon. Ο ψηφιακός αγώνας, δίνει τη δυνατότητα στους φίλους του Μαραθωνίου και σε όλους τους δρομείς ανά τον κόσμο να πάρουν μέρος στη μεγάλη αθλητική γιορτή της Ρόδου απ’ όπου και αν βρίσκονται. Όλοι οι δρομείς θα τρέξουν στον δικό τους virtual Μαραθώνιο, όπου και όπως επιλέξουν οι ίδιοι! Οι αθλητές και οι δρομείς οι οποίοι είχαν εγγραφεί στο φετινό αγώνα, ενημερώθηκαν μέσω newsletter για τη δυνατότητα να λάβουν μέρος στον 1ο Rhodes Virtual Marathon και τη συμμετοχή τους σε μελλοντικές διοργανώσεις.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ