Τετάρτη, 02 Ιούνιος 2021 18:02

Εκτός πανελληνίου πρωταθλήματος ο Δουβαλίδης

Γράφτηκε από τον
Εκτός πανελληνίου πρωταθλήματος ο Δουβαλίδης

Μετά από 13 τίτλους σε πανελλήνια πρωταθλήματα στίβου, ο Κώστας Δουβαλίδης θα είναι απών από τους φετινούς αγώνες.

Ο πρωταθλητής των 110μ. με εμπόδια πέρασε από κορονοϊό, αλλά και έναν τραυματισμό, με αποτέλεσμα να έχει μείνει πίσω στην προετοιμασία του. Ακόμη δεν έχει ξεπεράσει την θλάση από την οποία υποφέρει και έτσι απέσυρε την συμμετοχή του από το πανελλήνιο πρωτάθλημα.

«Φαίνεται τελικά πως η περιπέτεια που πέρασα με τον κορονοϊό μου άφησε κι άλλα κατάλοιπα. Έχω μία θλάση που σε διαφορετική περίπτωση θα έπρεπε να έχει ξεπεραστεί εδώ και καιρό. Πιστεύω πως το μυϊκό μου σύστημα έχει επηρεαστεί από το γεγονός ότι νόσησα. Σε κάθε περίπτωση συνεχίζω την δουλειά και να κάνω υπομονή» ανέφερε ο Δουβαλίδης.

«Επανέρχομαι δύσκολα, ωστόσο ευελπιστώ πως θα καταφέρω να κάνω κάποιους καλούς αγώνες μέσα στον Ιούνιο. Δυστυχώς μέσα σε αυτούς δεν θα μπορούσε να είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα» πρόσθεσε ο Δραμινός πρωταθλητής ο οποίος με βάση το ranking που αφορά στις προκρίσεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες βρίσκεται στην 28η θέση στα 110 μ. εμπ. με δικαίωμα συμμετοχής 40 αθλητές.

«Ο στόχος μας είναι το μεγάλο γεγονός της χρονιάς, οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο. Ελπίζω πως όχι μόνο θα καταφέρω να είμαι παρών, αλλά και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση» πρόσθεσε ο Δουβαλίδης που αν πάει στο Τόκιο θα είναι η 4η συμμετοχή του σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Πηγή: gazzetta.gr