Τρίτη, 08 Ιούνιος 2021 12:17

Τρίτη η Κατερίνα Βαγενά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου

Γράφτηκε από τον

Μεγάλη επιτυχία για την Κατερίνα Βαγενά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου ανδρών – γυναικών, που έγινε το Σαββατοκύριακο στην Πάτρα.

Η αθλήτρια του Γ.Σ. Ακρίτα 2016 κατέκτησε την τρίτη θέση στο άλμα επί κοντώ, με επίδοση 4 μέτρα και 5 εκατοστά, σε ένα πολύ όμορφο αγώνα, όπου έδωσε το παρών (εκτός συναγωνισμού) και η μεγάλη μας ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια Κατερίνα Στεφανίδη.

Υπερηφάνεια στον Γ.Σ. Ακρίτα 2016

Το χάλκινο μετάλλιο γέμισε με υπερηφάνεια τους ανθρώπους του Γ.Σ. Ακρίτα, που νιώθουν δικαιωμένοι, για την επιλογή τους να δώσουν στο άλμα επί κοντώ πρωταρχικό ρόλο.

“Το μετάλλιο αυτό ήταν και το μοναδικό από σύλλογο της Μεσσηνίας, κάτι που μας δίνει ιδιαίτερη χαρά και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε την προσπάθεια για να φέρουμε και άλλες διακρίσεις”, αναφέρει στην ανακοίνωση του ο Γ.Σ. Ακρίτας 2016 και συνεχίζει: “Ο Γυμναστικός Σύλλογος Ακρίτας 2016 δημιούργησε την πρότυπη Ακαδημία Άλματος επί Κοντώ το καλοκαίρι του 2020 με στόχο να έχουν τη δυνατότητα τα παιδιά της Καλαμάτας και της Μεσσηνίας ευρύτερα, να γνωρίσουν το άθλημα που χαρίζει στην Ελλάδα τις μεγαλύτερες διακρίσεις στο στίβο.
Για τα παιδιά της Μεσσηνίας και όχι μόνο, ηλικιών 4 έως 14 ετών, ο ΓΣ Ακρίτας υλοποιεί το μεγαλύτερο καλοκαιρινό καμπ, στις υπέροχες εγκαταστάσεις του Elite City Resort της Καλαμάτας, ξεκινώντας στις 28 Ιουνίου 2021 και διάρκεια 10 περιόδων-εβδομάδων. Πληροφορίες και εγγραφές στον πρόεδρο του Συλλόγου Ακρίτας κ. Πέτρο Παπαδόπουλο στο τηλ 6944 204 473 και στο petrosakritas@gmail.com, www.akritastivos.gr”.