Πέμπτη, 01 Ιούλιος 2021 11:42

ΠΟΛΟ: Σε όμιλο με Παναθηναϊκό, Αρη και ΟΦΘ ο ΝΟΚ!

Γράφτηκε από τον

Την ευκαιρία να μετρήσουν δυνάμεις κόντρα σε σπουδαίους αντιπάλους θα έχουν οι πολίστες του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας, καθώς ο ΝΟΚ κληρώθηκε σε όμιλο - "φωτιά" με Παναθηναϊκό, Αρη Θεσσαλονίκης και Ομιλο Φίλων Θαλάσσης (ομάδα της Θεσσαλονίκης στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α2 ανδρών.

Το εν λόγω πρωτάθλημα διεξάγεται φέτος σε φάσεις λόγω της πανδημίας και δεν θα υποβιβαστεί καμία ομάδα. Οσον αφορά την άνοδο στην τελική φάση προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο (4 όμιλοι) και θα ανέβουν οι δύο από τις οχτώ συνολικά ομάδες που θα λάβουν μέρος στο F8.
Οι αγώνες της β' φάσης, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της ΚΟΕ, θα γίνουν από αύριο έως την Κυριακή, με τον όμιλο του ΝΟΚ να αγωνίζεται στην έδρα του Παναθηναϊκού.
Θυμίζουμε, ότι στην πρώτη φάση ο ΝΟΚ είχε λάβει μέρος στον όμιλο της Πάτρας με απολογισμό δύο ήττες από τις ομάδες της πόλης, τη ΝΕΠ και τον ΝΟΠ και μία ισοπαλία με το Μίλωνα, αγωνιζόμενος ωστόσο με πολλούς μικρούς σε ηλικία παίκτες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. των έμπειρων αθλητών.
Πρώτος αντίπαλος της καλαματιανής ομάδας θα είναι ο Αρης, έπειτα ο Παναθηναϊκός και εν συνεχεία ο ΟΦΘ.